Home GÜNCEL KENT KONSEYİ’NE AK PARTİ’DEN İADE-İ ZİYARET

KENT KONSEYİ’NE AK PARTİ’DEN İADE-İ ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 10:05
3 min read
KENT KONSEYİ’NE AK PARTİ’DEN İADE-İ ZİYARET için yorumlar kapalı
0

 

mkk-09-3

 

 

Mudanya Kent Konseyi’nin paydaşlarına yaptığı ziyaretlerde Dr. Murat Ünal başkanlığındaki Ak Parti Mudanya İlçe yönetimi, iade-i ziyarette bulundu.

Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Mudanya Kent Konseyi’ni ziyaret etti. Soyer Kazancı başkanlığındaki yürütme kurulunun ev sahipliğindeki ziyarette, ilçenin belli başlı sorunları ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi ortamda geçen buluşmada, Kent Konseyi’nin çalışmaları ve ileriki süreçte yapacağı programlar konuşuldu.

Haziran ayında yapılan seçimli genel kurul ardından ilçe protokolü, sivil toplum kuruluşları ve paydaşlarına yaptıkları ziyaretlerde gündeme gelen ilçeyle ilgili önerileri bünyelerinde oluşturdukları çalışma gruplarında görüşmeye başladıklarını anlatan Başkan Soyer Kazancı, bu konuda örgütlü-örgütsüz tüm bireylerin görev alması, sorumluluk üstlenmesi için ortak çalışmanın önemine dikkati çekti.

“Mudanya’nın sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında bizler hep birlikteyiz” diyen Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ise, ilçede yaşayan herkesin Mudanya’yı sahiplenmesi, değerlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Halka hizmet amacıyla siyaset yaptıklarını belirten Ünal, “Mudanya adına hizmet edecek kişi kimse, o bizim başımızın tacıdır. İlçe birlikteliği için yapabileceklerimizi zaten yapacağız. Ancak bizlerin yapamadığı konularda da hiçbir şekilde moralimizi bozmayacağız. İşlerin sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.

 

mkk-09-2

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …