Home GÜNCEL Gözaltı kararı verilen firari FETÖ’cü gazeteciler..

Gözaltı kararı verilen firari FETÖ’cü gazeteciler..

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 16:12
7 min read
Gözaltı kararı verilen firari FETÖ’cü gazeteciler.. için yorumlar kapalı
0

Bugün Fetullahçı Terör Örgütü medyasına yeni gözaltı dalgası başlatıldı. Ancak polisin yaptığı operasyonlarda gözaltı kararı çıkarılan Fetullahçı sözde gazetecilerin önemli bir kısmının yurtdışına firar ettiği ortaya çıktı

6_d

 

KERİM BALCI
Darbe gecesi FETÖ’cü bir internet haber portalına canlı bağlanarak “Erdoğan yaşıyor mu” sözleri ile ihanet tarihe geçti. Erdoğan’ın Fetullahçı asker kıyafeti hainler tarafından öldürüleceğinden o kadar emindi ki uzun süre şoku atlatamadı. O ihanet konuşması internete düşünce sosyal medya hesaplarını kapatarak ortadan kayboldu. Uzun yıllar İsrail muhabirliği yapmıştı. Yine sırtını dayadığı İsrail’e kaçtığı iddia ediliyor.

7_d

 

GÖKÇE FIRAT
FETÖ’nün kumpas davalarına delil oluşturmak için tetikçileriyle birlikte “Ordu Görev” pankartı açmışlardı. Soruşturmayı yürüten savcı Zekeriya Öz Gökçe Fırat’ın ifadesini bile almadı. Ekrem Dumanlı ile potoğrafları medyaya yansıyınca FETÖ ile bağlantısı gün yüzüne çıktı. FETÖ’cü bir gazetecinin kendisine hediye ettiği Fetullah Gülen fotoğraflarıyla poz verdi. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı idam ile tehdit edince gözaltına alındı. FETÖ’nün en önemli tetikçilerinden biri olan Gökçe Fırat da son gözaltı kararında evinde bulunamadı.

 

8_d

 

OSMAN ÖZSOY
Erdoğan’ı darbe ile tehdit eden Fetullahçı tetikçilerden biriydi. “Ordu darbe yaparsa muhafazakarlar evlerine kaçar yine komünistler ülkeyi savunur” diyerek kendi halkını küçümsemişti. Fetullahçı hainlerin darbesini savunan sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak twitter’da ABD’den paylaşımlarda bulunarak umut tacirliğine devam ediyor.

 

9_d

 

İHSAN YILMAZ
Fatih Üniversitesi’nde profesör olan İhsan Yılmaz, antipatik kişiliğiyle FETÖ’cü hainlerin bile nefret ettiği bir isimdi. Gazete yazılarında sürekli olarak Erdoğan’ı hedef gösterdi. Sosyal medyada hızını alamayarak Kuran’a ve islamiyete saldıran paylaşımlarda bulundu. Uzun süredir yurtdışında bulunuyor.

 

10_d

 

ERGUN BABAHAN
Fetullahçı alçakların tüm ihanetlerini FETÖ’cülerden daha hararetler savunan tetikçilerin başında geliyor. Son olarak suikast girişiminde bulunulan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyadan tehdit etti ve FETÖ adına suikasti üstlendi. FETÖ medyasının en fanatik tetikçilerinden biri olarak hakkında gözaltı kararı çıktı. Geçtiğimiz Haziran ayında Bodrum üzerinden Yunanıstan’a kaçtığı iddia ediliyor.

1_d

 

ERHAN BAŞYURT
“Fetullah Gülen’in bir gülüşü için herşeyimi feda ederim” diyen Akın İpek’in prensiydi. Akın İpek’in medyası kayyuma devredildikten sonra patronu ile birlikte İngiltere’ye kaçtı. İngiltere’de sosyal medya üzerinden ihanete devam ediyor.

 

2_d

 

EYÜP CAN SAĞLIK
FETÖ’nün Aydın Doğan Medyası’ndaki temsilcisi olarak bilindi. Eyüp Can’ın kontrolündeki Radikal Gazetesi 17 Aralık darbesinden sonra FETÖ’nün sesi olarak örgüte hizmet etti. Görevine son verildikten sonra İngiltere’ye yerleşti.

3_d

 

KEMAL GÜLEN
Fetullah Gülen’in yeğeni. Bütün medyaya eleman yetiştirmekle sorumluydu. TRT ve Anadolu Ajansı’nda bir dönem kurslar düzenleyerek medyaya FETÖ’cü insan kaynağı hazırlıyordu. Babasına tecavüzden dava açıldı. Bu utanç verici davadan sonra FETÖ’nün tetikçileri tarafından babasının öldürüldüğü iddia edildi. Kemal Gülen bu iddialara sessiz kaldı. Son olarak Erzurum’da görülmüştü. Erzurum ve İstanbul’da yapılan operasyonlarda evinde bulunamadı. ABD’ye kaçtığı belirtiliyor.

 

4_d

 

ATİLLA TAŞ
FETÖ’nün müptezel yazarlarından Atilla Taş, Millet Gazetesi’nde FETÖ tarafından kendisine verilen sütunda Gülen’in tetikçiliğini yaptı. Sosyal medya paylaşımlarında terör örgütünün aktif militanı gibi çalıştı.

(Sabah)

 

5_d

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…