Home EKONOMİ FETÖ’ye desteğe suç duyurusu…

FETÖ’ye desteğe suç duyurusu…

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 13:39
3 min read
FETÖ’ye desteğe suç duyurusu… için yorumlar kapalı
0

Mudanyalı esnaf Sinan Şentürk, 17-25 Aralık 2013 tarihinden sonra devletin kırmızı kitabına legal görünümlü illegal yapılanma olarak giren FETÖ’ye ve onun uzantılarına Mudanya’da destek vererek, görevini kötüye kullandığını iddia ettiği Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Yerel seçimlerden 14 gün sonra Mudanya Gönüllüler Derneği (MUGDER) üyelerinin himmet toplamasına imkân sağlamak amacıyla yapacakları kermes için Mudanya Belediyesi’ne yapılan müracaata bir gün sonra 25 Nisan-9 Mayıs 2014 tarihlerinde izin veren Başkan Türkyılmaz’ın, bir yıl sonra da Mayıs ayındaki taleplerine bir gün içerisinde yanıt vererek 10 günlüğüne izin verdiğini iddia eden Sinan Şentürk, suç duyurusunda şu görüşlere yer verdi:

“30 Mart 2014 yerel seçimlerinden önce Fetullahçı Terör Örgütü ve onun uzantıları Mudanya’da Hayri Türkyılmaz’ın belediye başkanı seçilmesi için birlikte propaganda ve benzeri faaliyetleri yürütmüşlerdir. 17- 25 Aralık’tan sonra FETÖ’nün hain yüzü görülmüş, devletin kırmızı kitabına terör örgütü olarak girmiş olmasına rağmen bu yapılanmanın uzantılarına Mudanya Belediyesi, yer tahsis etmiştir. MUGDER üyeleri derneğe verdikleri katkılardan ötürü teşekkür etmek için Başkan Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etmiştir. Kermesler için bir gün izin verilmesi gerekirken, her iki kermeste de 10’ar gün izin verilerek MUGDER’in vergisiz satış yapmasına imkân sağlanmıştır. Bu nedenle görevini kötüye kullanan ve FETÖ’ye yardım eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan şikayetçiyim.”

 

sinan-senturk-feto-suc

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …