Home GÜNCEL Büyük zaferin 94. yılı…

Büyük zaferin 94. yılı…

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 13:49
2 min read
Büyük zaferin 94. yılı… için yorumlar kapalı
0

Büyük zaferin 94. yılı (6)Tarihe altın harflerle yazılan Büyük Taarruz’un 94. yılı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mustafakemalpaşa’da coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Heykel Meydanı, Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törene; Kaymakam Mustafa Masatlı, Garnizon Komutanı Kd. Yüzbaşı Mehmet Böberci, Belediye Başkanvekili Ayhan Dadak, Cumhuriyet Başsavcısı Zülküf Çelik, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatı temsilcileri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Kd. Yüzbaşı Mehmet Böberci, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milleti ve kahraman ordunun en zor şartlar altında dahi milli egemenliği söz konusu olduğunda nasıl şahlandığını gösteren eşsiz bir örnek olduğunu söyledi.

Kd. Yüzbaşı Böberci; ” 30 Ağustos Zaferi ile yok edilmek istenilen milli varlığımızı kurtaran ve cumhuriyetimizi bize armağan ve emanet eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve demokrasi şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi ise minnetle anıyoruz ” dedi.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu törende Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı da marşlarla zafer coşkusuna renk kattı.

Zafer Bayramı kutlamaları, Heykel Meydanı’nda yapılan tebrikatla sona erdi.

Büyük zaferin 94. yılı (2) Büyük zaferin 94. yılı (1)

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…