Home EĞİTİM BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2016 09:42
3 min read
BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK’ÜN “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI için yorumlar kapalı
0
Saygıdeğer Bursalılar,

Bugün,  Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferiolan 30Ağustos Zafer Bayramı’nın  94.Yıl Dönümünü  dimdik ayakta duran Türk Milleti ile  birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın  heyecanı içerisindeyiz.

Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Bugün yine ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız.  Ancak,  dünya var oldukça Türk Milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir, şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.Aziz milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak adına, bağımsız yaşamanın azim ve kararlılığını sürdürecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıl Dönümünün Bursa’nın her ferdine kutlu olmasını diliyor ve bu tarihi gün vesilesiyle başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, dava arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor,  hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…