Home EĞİTİM ET-BA KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR…

ET-BA KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR…

- Guncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2016 12:28
3 min read
ET-BA KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR… için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Mehmet Aydın, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte ET-BA tesislerinde yer alan kurban pazarında incelemelerde bulundu.

ET-BA tesislerinde yer alan kurban satış padoklarında incelemelerde bulunan Aydın,  besicilerin sıkıntılarını da dinledi. Bu yıl kurbanlık fiyatlarında yüzde 10’luk bir artış beklendiğini, hayvan varlığında ise sıkıntı yaşanmayacağını dile getiren Aydın, “Kurban görevini yerine getirmek isteyenler ET-BA tesislerinde rahatlıkla hem kurbanlarını alabilecek hem de kesim işlerini hijyenik bir şekilde gerçekleştirebilecek. ET-BA tesislerindeki uzman personelimiz vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olmaya hazır” dedi.

 

IMG_7492

 

AYDIN: PİYASADA HAREKETLİLİK BEKLİYORUZ

Bu haftadan itibaren kurbanlık için piyasada bir hareketlilik beklediklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:  “Ülkemiz, 15 Temmuz’da alçakça bir darbe girişimiyle sarsıldı. Bu girişimin ardından da terör saldırılarının hedefi oldu. Ancak Türk halkı, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek karanlık odakların hedeflerine set koydu. Ben bu ruhun Kurban Bayramı’nda da devam edeceğini düşünüyorum. Sevgi, saygı, beraberlik ve dayanışmanın doruklara ulaşacağı güzel bir bayram yaşayacağımıza inanıyorum. Bu duygularla yaklaşan Kurban Bayramı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ın ET-BA’daki incelemelerinde Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz ve BTB Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay ile BTB Genel Sekreteri Fehmi Yıldız da hazır bulundu.

IMG_7489

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…