Home EĞİTİM BUSMEK’TE ONLİNE BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI…

BUSMEK’TE ONLİNE BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI…

- Guncellenme Tarihi: 27 Ağustos 2016 12:22
6 min read
BUSMEK’TE ONLİNE BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI… için yorumlar kapalı
0

 

https://youtu.be/K37GKy27T_w

 

8 yıldır yaygın eğitim veren Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) eğitime başlamaya hazırlanıyor…

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sosyal İşler Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Bursa Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (BUSMEK) 2013-2014 Eğitim Dönemi başlıyor.

Bursa’nın çeşitli bölgelerinde bulunan ve 14 kurs merkezi ile 120 branşta eğitim veren BUSMEK’te bu günlerde büyük bir hareketlilik var. Online başvuru yolu ile kurslarımıza başvuran kursiyerler, heyecanla eğitimin başlamasını bekliyorlar.

 

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Kurs merkezlerimize kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adaylarımız http://busmek.bursa.bel.tr/ adresindeki ONLİNE BAŞVURUlinkini tıklayarak başvuru yapabilirler. Kayıt olmak isteyen kursiyer TC KİMLİK NUMARASINI girerek, ilgili tüm seçenekleri hatasız ve doğru bir şekilde doldurmalıdır. Bilgileri hatalı olan kursiyerlerin kayıtları geçersiz sayılacaktır. Ayrıca Merinos Yönetim Merkezinden veya 0224 254 30 30 nolu telefon ile eğitimler ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

  • Bir yıl içinde en fazla 3 başvuru ve 3 branşa kesin kayıt yaptırabilirsiniz. Bir yıl içerisinde 3 kursa gitme hakkınız vardır.  Bir kurs bittiğinde ancak yeni kursa başlayabilirsiniz. Aynı anda birkaç kursa gitmeniz mümkün değildir.
  • Başvuru yaparken dersin başlangıç bitiş tarihine dikkat ediniz. Her başvurunuzu kursların başlangıç ve bitiş tarihleri çakışmayacak şekilde yapmalısınız.
  • Kayıt esnasında tercih yaparken yaş ve cinsiyet durumunuza göre sistem otomatik olarak sizi yönlendirecektir.
  • Başvuru sıralamanız uygun olduğunda branş öğretmeni ile başvurunuzla ilgili ön görüşme için cep telefonunuza sms gönderilecektir. Sms gönderildiği halde mesajda yer alan ön görüşme tarih ve saatinde ön görüşmeye katılmadığınızda kaydınız iptal edilecektir.

 

YENİ DÖNEM BAŞLANGICI EYLÜL’DE

BUSMEK 2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi Eylül’de başlayacaktır. Herkesin kişisel gelişimine uygun bir branş bulabileceği BUSMEK’te eğitimler hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 3 grupta eğitimler gerçekleştirilecektir. Branşlar için tercihe sunduğumuz gruplar ve saatleri;

 

Grup Saatleri
Hafta içi Sabah 09:00 – 12:00
Hafta içi Öğlen 13:00 – 16:00
Hafta içi Akşam 18:00 – 21:00
Hafta sonu Sabah 09:00 – 12:00
Hafta sonu Öğlen 13:00 – 16:00

 

EĞİTİMLER EKİM’DE

Eylül ayında açılacak olan kurs merkezlerinde, kurs idarecileri eğitim hazırlıklarını tamamlayarak alanında uzman Usta Öğreticilerimiz ile birlikte kurslar EKİM ayının başında faaliyete geçecektir. BUSMEK Eğitimleri ve yeni açılacak olan kurslar hakkında bilgi edinmek isteyenler  http://busmek.bursa.bel.tr/ resmi sitemizden bilgi sahibi olabileceklerdir.

 

KESİN KAYITLAR NE ZAMAN?

Kurslarımıza online kayıt yaptıran kursiyerleri,  sistem otomatik olarak sıralar. Sırası gelen kursiyere mesaj gönderilerek kurs merkezine ön görüşme için çağırılır.

Telefonunuza gelen kısa mesajın ardından kimlik fotokopisiyle birlikte kayıt yaptırdığınız kurs merkezine gelip kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …