Home EĞİTİM BALKANTÜRKSİAD BAŞKANI BİLEK: BURSA’NIN FAYDASI İÇİN BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ…

BALKANTÜRKSİAD BAŞKANI BİLEK: BURSA’NIN FAYDASI İÇİN BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ…

- Guncellenme Tarihi: 24 Ağustos 2016 10:56
4 min read
BALKANTÜRKSİAD BAŞKANI BİLEK: BURSA’NIN FAYDASI İÇİN BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPABİLİRİZ… için yorumlar kapalı
0

 Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nde (BHİD) geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul toplantısının ardından Başkanlık görevini üstlenen Bedirhan Bozali ve beraberindeki yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, kurumsal ilk ziyaretini Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’ne (BALKANTÜRKSİAD) yaptı.

BALKANTÜRKSİAD’ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, BALKANTÜRKSİAD ile BHİD arasında yapılabilmesi muhtemel işbirliği konuları görüşüldü.

BHİD’de oluşan yeni yönetimi tebrik eden ve görev süreleri boyunca yönetime çalışmalarında başarılar dileyen BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD olarak, BHİD ile her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Bu noktada BALKANTÜRKSİAD ile BHİD üyelerinden oluşacak bir ortak bir çalışma grubunun, somut projeler üretebileceğine dikkat çeken Bilek, “Ziyaretinizle birlikte iki kurum arasında güzel bir sinerji yakalanabileceği kanaatindeyim. Artık bunun projelere dönüşmesi lazım. Bu noktada da çalışma grubu fikri ilk anda çok olumlu geliyor. Sizlerin önereceği isimlerle oluşturacağımız bu çalışma grubu, konuşmaktan öteye gidip somut fikirleri ortaya koyacaktır. İnanıyorum ki bu fikirler, hem BALKANTÜRKSİAD’a, hem BHİD’e kısacası iki tarafa ve şehre önemli kazanımlar sağlayacaktır” dedi. Bilek, iki tarafın da işbirliği konusunda istekliği olmasının kendisini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

 

IMG_9417

 

Bozali, “2017’de 25’nci yıldönümümüzü kutlayacağız”

Dernekte göreve gelen yeni yönetimin, ilk ziyaretini BALKANTÜRKSİAD’a gerçekleştirdiğine işaret eden BHİD Başkanı Bedirhan Bozali ise, “Bu ilk ziyaret, peşinde birçok ilki getirecektir diye düşünüyorum. Misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkür ederiz. BHİD olarak hem mesleki hem de toplumsal fayda sağlayacak her türlü projeye ortak olmaya, katkı sağlamaya hazırız. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde bu noktada somut adımları atmış olacağız” diye konuştu.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin 2017 yılında 25’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayacak olduğuna dikkat çeken Bozali, BHİD’in adına yakışır bir etkinlik düzenlenmesi hususunda, bu konuda da her türlü fikre açık olduklarını dile getirdi.

IMG_9426

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …