Home EĞİTİM VALİ KÜÇÜK’TEN BEKSİAD’A TAM DESTEK…

VALİ KÜÇÜK’TEN BEKSİAD’A TAM DESTEK…

- Guncellenme Tarihi: 20 Ağustos 2016 14:15
4 min read
VALİ KÜÇÜK’TEN BEKSİAD’A TAM DESTEK… için yorumlar kapalı
0

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Valisi İzzettin Küçük’ü makamında ziyaret etti.
Bebe ve çocuk konfeksiyonu özelinde tekstil sektörünün genelindeki ekonomik gelişmelerin ve de bebe ile çocuk konfeksiyonu sektöründeki markalaşma süreçlerinin masaya yatırıldığı ziyarette, BEKSİAD heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali İzzettin Küçük, en kısa zamanda Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki üreticileri işyerlerinde ziyaret edeceğini söyledi.
Bursa’nın, bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimindeki gücüne işaret eden Vali Küçük, bunun daha da geliştirilmesi adına yürütülecek çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Atalay, “13 yıl önceki hayalimiz ve hedefimizden asla taviz vermedik”
BEKSİAD üyeleri olarak, Bursa ve Türkiye’nin adını dünyada duyurma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Halil Atalay da, “Türkiye’deki bu alanda yapılan üretimin çoğunluğunu Bursa, Bursa’da da Vişne Ticaret Bölgesi’ndeki firmalar yapıyor. Bu firmalara hizmet etmek adına 13 yıl önce faaliyetlerine başlayan BEKSİAD, ne mutlu ki bugün önemli bir güç haline geldi. BEKSİAD üyeleri olarak bizler, 13 yıl önceki hayalimiz ve hedefimizden asla taviz vermedik ve hep o doğrultuda çalıştık, ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Bizlerin en önemli gayesi, ülkesine ve milletine fayda sağlamaktı ve geçen 13 yılda bunu da sağladığımıza inanıyorum. Bu doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yurtdışında önce Türk markasının, ardından da Bursa markasının gururla raflarda yer alabilmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
—İkinci Ur-Ge projesi hayata geçti—
BTSO’nun destekleriyle ilki başarıyla devam etmekte olan Ur-Ge projesine ikincisini eklediklerini kaydeden Atalay, “Bu gelişme Bursa’da bir ilk, belki de Türkiye’de de bir ilktir. İkinci Ur-Ge projemizin sektörümüz adına hayırlar getireceğine inanıyorum. İlkinden önemli kazanımlar edindiğimiz kanaatindeyim. İkincisinin de bunun üzerine ekleyerek sektör adına yeni kazanımlar doğuracaktır. Bugünkü ziyaretimiz de bu kapsamda fikir alışverişinde bulunmaya yönelikti ve de gecikmeli de olsa bir hayırlı olsun ziyaretiydi. Bu bağlamda bizleri kabul ettiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

IMG_9363 IMG_9386

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Geleceklerine Dair Hayallerini Resimle Anlattılar

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ‘Kendi …