Home EĞİTİM ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORMANI ÖNERİSİ

ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORMANI ÖNERİSİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Ağustos 2016 14:23
2 min read
ÇOLAK’TAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORMANI ÖNERİSİ için yorumlar kapalı
0

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Can’a yeni görevinde başarılar dileyen Çolak,  “Bursa, Türkiye’de yeşiliyle hatırlanan bir şehir. AK Parti iktidarları da 14 yıldır yeşilin korunması ve artırılması adına ülke çapında ağaçlandırma seferberliklerine imza attı ve atmaya devam edecek. Biz de AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı olarak ilçemizde yeşilin, ormanların takipçisiyiz. İlçemizde yeşilin katledilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu bizim en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ORMANI ÖNERİSİ

Başkan Çolak, Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte birçok kampanyaya da imza atabileceklerini belirterek, “Daha yeşil bir Nilüfer için el ele verme zamanı. Bu kapsamda 15 Temmuz şehitlerimizin adını yaşatmak için bir adım atarak ilçemize 15 Temmuz Şehitler Hatıra Ormanı kazandırabiliriz” önerisinde bulundu.

Bursa Orman Bölge Müdürü Arif Can da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, en kısa zamanda bölge için birlikte önemli işlere imza atmayı arzuladığını kaydetti.

2-AK Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı Orman Bölge Müdürü Can'la aynı karede buluştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …