Home GÜNCEL Dündar; ‘Bursaspor Bu Şehrin En Güçlü Markası’

Dündar; ‘Bursaspor Bu Şehrin En Güçlü Markası’

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2016 14:07
4 min read
Dündar; ‘Bursaspor Bu Şehrin En Güçlü Markası’ için yorumlar kapalı
0

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nu ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor’a destek amacıyla aldıkları loca ve stadı gezerek incelemelerde bulundu. Dündar, yeni stat ile birlikte Bursaspor’un yeni şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu açıkladı.

os

Bu güne kadar Bursaspor’a maddi manevi her türlü desteği veren Osmangazi Belediyesinin takıma olan desteği sürüyor. Bundan önce Özlüce tesislerinde takımın ihtiyacı olan antrenman sahalarını inşa ederek yönetime teslim eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan ve Bursaspor’a büyük bir güç katacak olan Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumundan (Timsah Arena)  kiraladığı loca ile de takıma olan desteğini devam ettirdi.

 

Başkan Yardımcıları ve teknik ekiple birlikte stada giderek incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kiraladıkları locanın iç tefrişatı hakkında teknik ekip ile görüşlerini paylaştı. Bursa Büyükşehir Stadının Bursaspor’a büyük bir güç katacağını, taraftarı ile bütünleşen bir Bursaspor’un şampiyonlukların en büyük adayı olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bizler de, güçlü bir Bursaspor için her türlü desteği veriyoruz. Bursaspor, bu şehrin en güçlü markası. Bu markanın değerini artırmak için tüm Bursa elinden gelenin en iyisini ortaya koymalı. Bursaspor, sezonu deplasman maçıyla açıyor. Bizler de takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Bursaspor yönetiminin yeni sezonda güzel bir takım oluşturduğunu ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Gerek yeni transferler, gerekse altyapıdan takıma dahil olan sporcularla, Bursa için mücadele eden bir takım olduğunu görüyoruz. Hazırlık maçlarında sergilenen bu performans, inşallah lige de yansır ve takım olarak başarılı bir sezon geçiririz. Bizler her zaman onların yanındayız. Onların başarısı demek bu şehrin başarısı demek” diye konuştu.

oss

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …