Home GÜNCEL ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI…

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI…

- Guncellenme Tarihi: 17 Ağustos 2016 12:41
3 min read
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri, Özel Kuvvetler Komutanlığının FETÖ tarafından ele geçirilmesini engelleyen şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i kabri başında dualar ile andı.

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, FETÖ mensubu hainler tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Kuvvetler Komutanlığı Karargâhı’nı canı pahasına savunan ve darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi başından vurarak etkisiz hale getirip, darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’i, kabri başında dualarla andı.

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen ve İlçe Sosyal İşler Başkanı Hakkı Şentürk ile İlçe Eğitim Komisyonu Başkanı Yaşar Yıldız’ın da iştirak ettiği kabir ziyaretinin ardından Bursalı heyet, şehir Halisdemir’in baba ocağında, aile fertleriyle bir araya geldi.

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri adına baba Hasan Hüseyin Halisdemir’e taziyelerini ileten AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Hakan Köprülüoğulları, “Bilmenizi isterim ki gönüldeki imanın omuzdaki yıldızlardan daha önemli olduğunu, vatan uğruna ne gibi fedakarlıklar yapılabileceğini bize gösteren; şehadetiyle memleketin yüreğini dağlayan şehidimizin ailesi bizim ailemiz, sizlerin acısı bizlerin acısıdır. Ve şunu da belirtmeliyim ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Şehidimizin adını, Ömer Ağabeyimizin adını, Bursa’da da layıkıyla yaşatacağız. Böyle eşine az rastlanır bir kahramanlığı, biz unutsak bile tarih ve Yüce Mevla unutmayacaktır” dedi.

Şehit babası Hasan Hüseyin Halisdemir’de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

ziyaret (3)

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıs…