Home GÜNCEL MUDANYA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜNAL’DAN GÜNDEM AÇIKLAMASI

MUDANYA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜNAL’DAN GÜNDEM AÇIKLAMASI

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:45
7 min read
MUDANYA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÜNAL’DAN GÜNDEM AÇIKLAMASI için yorumlar kapalı
0

Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal Demokrasi nöbetlerinin sona ermesiyle, göreve geldiği 11 aylık süre içinde geniş bir faaliyet açıklaması yaparak,  gündeme ait konulara değindi.

 

Ünal açıklamasına göreve geldiği günden bu güne kırsal kesimde yapılan yol çalışmalarına değinerek kırsaldaki bazı mahallelerin Mudanya Belediyesi tarafından yapılamayan parke ve kaldırım çalışmalarına değinerek alternatif yol olarak kullanılan eski Mudanya Bursa kara yolunun Büyükşehir Belediyesinin 4 Milyon Lira harcanarak tolun stabilize edilip asfaltla kaplandığını söyledi. Ünal, “göreve geldiğimiz gün önümüze iki önemli sorun çıktı biri Sahil projesi diğeri ise yeni yerine taşınan Mudanya Devlet hastanesinden boşlan eski hastane. Yapılan çalışmalar sonunda ihaleyi alan yeni müteahhit sahil yapımı çalışmalarını süratle sürdürürken, Şaziye Rüştü Devlet Hastanesini ise uzun uğraşlar sonucu Mudanyalıların eksikliğini hissettiği duruma getirmeye çabalıyoruz” dedi.

Mudanya AKP açıklama IHA (3)

 

Demokrasi sevdalılarına teşekkür

Ünal 15 Temmuz Akşamı Darbe kalkışmasına değinerek” ülkece gösterilen direnişin Türk insanın vatanseverliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. 26 gün boyunca sürdürülen demokrasi nöbetlerinde kendilerini destekleyen ve alanları dolduran başta Mudanyalılar olmak üzere AK Parti ilçe yönetimine, bu süre içerisinde kendilerine tam destek veren Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi ve daima yanlarında olan emniyet mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

 

Şer Bildiklerimizden Hayır Çıktı

FETÖ örgütün hayırseverlerin paralarıyla yaptığı Mudanya’da eğitim veren Nilüfer Lisesine devlet tarafından el konulması sonrası Milli Eğitime devredilmesiyle ilgili açıklama yapan Ünal, “ülkemizde şer olarak gördüğümüz kalkışımı sonrası Mudanya’mıza bir hayır çıkmıştır. Mudanya sınırları içinde eğitim veren FETÖ okullarından Nilüfer Lisesi uzun uğraşılarımız ve çabalarımızla Mudanya Milli Eğitim Müdürlüğümüze verilmiştir. Bu sayede yer sıkıntısı çeken İmam Hatip Lise ve Ortaokulumuzun bu sorunları ortadan kalkmış olacak. Mudanya içerisindeki bazı okullarımızda ikili öğretim yapılmasını planladığımız okullarımızın, İmam Hatip Anadolu Lisemizi burada konuşlandırılması sonucu daha rahat öğrenim yapma imkânlarını sürdürecekler. Bu arada anlamsız bir şekilde Mudanya Belediyesinin yerlerinden ettiği Mudanya Halk Eğitim Merkezimizi yine FETÖ Terör örgütünün kullandığı Güzelyalı’daki bir dershaneyi kendilerine tahsis ederek yeni öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamalarını sağlayacağı” dedi.

 Mudanya AKP açıklama IHA (1)

Kişilerle İşimiz Olmaz, Halkımızın Haklarını Korumaya Çalışıyoruz.

Son günlerde Kumyaka Mahallesi Muhtarı Ramiz Batmaz ile olan diyalogların basına yansımasını ele alan Ünal, Kumyaka Mahallesinde dönen kanunsuz ve ahlaklıksızca olayları gün yüzüne çıkararak mağdur durumda olanların hakları arayıp kanunlar çerçevesinde korumaya çalışıyoruz. Kişiselleştirmeye çalışılan ve üzerime isnat edilen suçlamaların hiç gerekçesi olmayıp gerçeği yansıtmadığını söyleyen Ünal, “olaylar bilerek kişiselleştirilmeye çalışılmaktadır, asla gündeme getirmek istemediğim taciz olaylarından beraat ettiğini söyleyen muhtar yalan söyletmedir dosyaları halen Yargıtay’da olup davası devam etmektedir. Yaptığı kaçak ve ruhsatsız işlerini ağabeylerine ve ablalarına dayanarak yasal hale getirme çabaları neticesiz kalacak ve yargı gerekeni yapacaktır. Üzüldüğüm nokta, Mudanya Belediye Başkanın yasal olmayan bir mekânda bu kişiyle hatıra fotoğrafı çektirmesidir.” dedi

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…