Home GÜNCEL FATİH MEHMET GÜLER’E SORUŞTURMA AÇAN SAVCILAR AÇIĞA ALINDI

FATİH MEHMET GÜLER’E SORUŞTURMA AÇAN SAVCILAR AÇIĞA ALINDI

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2016 23:54
2 min read
FATİH MEHMET GÜLER’E SORUŞTURMA AÇAN SAVCILAR AÇIĞA ALINDI için yorumlar kapalı
0

GEMLİK BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI CHP’Lİ FATİH MEHMET GÜLER’E SORUŞTURMA AÇARAK GÖREVDEN EL ÇEKTİRİLMESİNİ SAĞLAYAN SAVCILAR, FETÖ/PYD SORUŞTURMASI KAPSAMINDA AÇIĞA ALINDI.

16 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından hızlanan Paralel Yapı ile mücadele kapsamında 2 bin 204 hakim ve savcı açığa alındı.

Anadolu Ajansı başta olmak üzere pek çok haber kaynağında yer alan isimler arasında, Fatih Mehmet Güler’in soruşturmasını yürüten S.N. ve Z.B. de var.

ESKİ BAŞKAN CEM GÜLER DUYURDU

Gelişmeyi Güler’in belediye başkanı olduğu dönemde CHP Gemlik İlçe Başkanı olan Cem Güler sosyal medya hesabından duyurdu.

Güler, “Fatih Başkan’ın soruşturmalarını hukuksuzca yürüten Savcı S. N. ve dönemin Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Z. B. FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiasıyla bugün HSYK tarafından açığa alındılar!” dediAdsız

Bu gelişmenin ardından o dönem CHP içinde oldukça dillendirilen “cemaatçi hukukçular Fatih Başkan’a komplo düzenledi” iddiası da güçlenmiş oldu.

Öte yandan CHP Gemlik İlçe Örgütü’nden herhangi bir açıklama gelmezken, FETÖ/PDY soruşturmasının Gemlik’teki yankıları da kimlere ulaşacak, önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …