Home EĞİTİM PBD’LİLER MANEJ KAFE’DE EĞLENDİLER…

PBD’LİLER MANEJ KAFE’DE EĞLENDİLER…

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2016 13:39
3 min read
PBD’LİLER MANEJ KAFE’DE EĞLENDİLER… için yorumlar kapalı
0

 

Şehir bölge planlaması ve peyzaj mimarlığı alanlarında hizmet veren PBD (Park Bahçe Donanım Hizmetleri) firması çalışanları Paşa Çiftliği içerisinde bulunan Manej Kafe’de keyifli bir gün geçirdiler.

Bursa’nın en önemli simgelerinden biri olan Paşa Çiftliği içerisinde hizmete başlayan Manej Kafe, önceki günlerde güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. PBD firma çalışanlarını ağırlayan Manej Kafe’de güzel havanın tadını çıkaran konuklar doyasıya eğlendi. Manej Kafe’nin sunduğu birbirinden ilginç aktivitelerden faydalanan misafirler, hayatlarının en eğlenceli günlerinden birini geçirdi.

Barbekü partisinin ardından halat çekme yarışı, futbol maçı, at binme gibi aktivitelerle farklı bir gün geçiren firma çalışanları yoğun iş stresinden biraz olsun uzaklaşma şansı yakaladı. Etkinlikte anne ve babalarıyla birlikte yer alan çocuklar park alanında kurulmuş oyuncaklarla oynamalarının yanı sıra, midilli atlara binme deneyimi de yaşadı. Midilli atlara binerken heyecan ve korkuyu aynı anda hisseden çocuklar gönüllerince eğlendi.

Toy: Kurum içi motivasyonunu önemsiyoruz…

Aktivitelerin ardından PBD Firma sahibi Yalçın Toy ve Manej Kafe sahibi Cahit Aysu tarafından bir piyango çekilişi gerçekleştirildi. Çekiliş sonrası etkinliğe katılan herkese çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, saç kurutma makinesi, ütü, fırın gibi çeşitli hediyeler verildi.

Bu keyifli gün ile ilgili değerlendirmede bulunan firma sahibi Yalçın Toy, “Öncelikle Bursamızın güzide mekanı Paşa Çiftliği içerisinde yer alan Manej Kafe’nin bu güzel ev sahipliğine teşekkür ediyorum. Bizler firma olarak kurum içi iletişimimize ve motivasyonumuza önem veriyoruz. Sıklıkla yaptığımız etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Yazın gelmesini de fırsat bilerek eşlerimiz ve çocuklarımızla keyifli bir gün geçirdik. Burada olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

6259cf43-277d-4968-acfa-e0f3d72fec1d 379b465b-9e81-4719-b37e-9918256a0c7c

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…