Home GÜNCEL Potaya Büyükşehir Basket attı..! 

Potaya Büyükşehir Basket attı..! 

- Guncellenme Tarihi: 27 Mayıs 2016 17:12
3 min read
Potaya Büyükşehir Basket attı..!  için yorumlar kapalı
0

Mudanya en şenlikli ilçe yarışması olsa birinci seçilecek özelliklere sahip bir ilçe… Hayri Türkyılmaz göreve geldiğinden beri Bursa gündeminden düşmeyen ilçenin sakinleri; siyasette sosyal medyayı en iyi kullananlar arasında ve birincilikte ipi göğüsleyecek paylaşımlar yapıyor.

Son olarak Perşembe günü; Montania Hotel karşısındaki basketbol sahasındaki potaların sökülmesiyle sosyal medya yine karıştı. Mudanya’da ikamet eden birinin adeta öküz altında buzağı arama girişimleriyle kendi kanısını sosyal medyada paylaşması sonucunda ortalık karıştı. Bahse konu kişi basketbol sahasındaki potaların sökülmesinden dem vurarak Büyükşehir Belediyesine aşağıda gördüğünüz göndermeleri yapıyor. Üstelik bu paylaşımı “Bilgilendirme” başlığı ile yapıyor ki; bilgi alma mercileri çok yakın olmasına rağmen buna gerek duyulmuyor. Bunun üzerine de basketbol sahası kaldırılacak, yerine otopark yapılacak dedikoduları Mudanya’yı sarıyor. Hatta CHP Mudanya İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarından konuyu araştırma gereği dahi duymadan aynı paylaşımda bulunuyor.
9deabd52-9335-49c3-8801-31009ce3853d
Konuyu Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal’a ve Bursa Büyükşehir ve Mudanya Belediyeleri Meclis Üyesi Kadir Kahraman’a sorduğumuzda 15 dakika içinde cevap aldık. Aldığımız cevap aynen şöyle idi: “Basketbol sahasının Bursa Büyükşehir Belediyesi uhdesinde olduğu doğrudur. Mudanya Belediyesi sırf bu gerekçeyle Mudanya’nın gençlerine hizmet ve hitap eden bu sahanın potalarını tamir ettirme yoluna gitmemiştir. Park Bahçeler Müdürlüğümüz de potaların tamamen kaldırılıp yerine yenilerinin takılmasının daha iyi olacağını düşünerek bu söküm işlemini gerçekleştirmiştir. Azami bir hafta içerisinde yeni potalar takılacaktır. Büyükşehir Belediyesi hız kesmeden Mudanya halkına hizmetlerini devam ettirecektir.”
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…