Home GÜNCEL -İşte AK Parti’nin  Mudanya ilçe Yönetimi

-İşte AK Parti’nin  Mudanya ilçe Yönetimi

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:52
4 min read
-İşte AK Parti’nin  Mudanya ilçe Yönetimi için yorumlar kapalı
0

Mudanya’da başkandan sonra yönetim de tamam…

Mudanya’da kısa bir süre önce Erdal Kaya ve ilçe yönetiminin istifasıyla yaşanan değişim ve yenilenme süreci dün akşam itibariyle tamamlandı. Genel Merkez tarafından Mudanya İlçe Başkanlığı’na atanan Dr. Murat Ünal’ın ardından 25 kişilik yeni yönetim listesi de onayladı.

AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı’na Erdal Kaya’nın istifasının ardından atanan il yönetim kurulu üyesi Dr. Murat Ünal, ilçe yönetim listesini oluşturdu. AK Parti Genel Öaşkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ateş tarafından dün akşam itibariyle onaylanan 25 kişilik yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Ahmet Murat Ünal, Ahmet Yazıcı, Ayşen Taşkın, Enver Ulu, Erdal Doğruer, Hülya Palademir, İbrahim Turan, Kamil Burhan, Mehmet Yıldırım, Mehmet Baysan, Mustafa Bayrak, Mustafa Oğultekin, Nejat Baysan, Neslihan Erdeniz, Nurşen Şahin, Orhan Uysal, Osman Köse, Rasim Yılmaz, Recep Ayçiçeği, Sabriye Öztürk, Sinan Şentürk, Şenol Demirci, Şenol Kul, Tahsin Arktürk ve Volkan Biçer.’

DİNAMİK VE MUDANYA’YI KUCAKLAYACAK BİR YÖNETİM

Yeni ilçe yönetimi hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal,  ilçe yönetimi listesinin  Mudanya’yı kucaklayacak, dinamik bir liste olduğunu söyledi. AK Parti’nin halkla beraber, halka hizmet amacıyla siyaset yaptığını ve bunun en güzel örneğinin de listenin oluşumunda yaşandığına dikkat çekti. Başkan Ünal” Yaklaşık 15 günlük sürede arkadaşlarla Mudanya’nın mahallelerini, köylerini gezdik. Kanaat önderleriyle, STK’larla  vatandaşımızla buluştuk ve nasıl bir  teşkilat yapılanması görmek istediklerini sorduk. Mudanya ve partimize emek veren arkadaşlarımızın da fikrini alarak yeni bir kadro oluşturduk. Sonuçta Mudanya’mızı kucaklayacak dinamik bir liste ortaya çıktı. Artık bundan sonra çalışma vakti.” dedi.

 Ahmet Murat Ünal başkanlığındaki yeni yönetim listesinin yüzde 30’u eski yönetimden,  yüzde 30’u kadın, yüzde 25’i gençlikten oluşurken, yüzde 15 ‘i de  yeni isimlerden oluşuyor.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …