Home EKONOMİ MUYAD DERNEK BİNASI AÇILDI…

MUYAD DERNEK BİNASI AÇILDI…

- Guncellenme Tarihi: 9 Mayıs 2016 13:05
3 min read
MUYAD DERNEK BİNASI AÇILDI… için yorumlar kapalı
0

Geçtiğimiz günlerde kurulumunu tamamlayan Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) Ömer Bey Mahallesindeki dernek binası görkemli töremle açılışını gerçekleştirdi.

 

Kalabalık davetli topluluğunun katıldı açılışa, CHP eski Milletvekili Turhan Tayan, AK Parti İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri ve Derneklerin temsilcileri, Muhtarlar, Esnaf Odaları Başkanı Emir Ali Usta, Zeytin Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız katıldılar.

 

Açılış öncesi söz alan Turhan Tayan, Demokrasinin gereği olan derneklerin her zaman ihtiyaçtan kaynaklandığına değinerek, “bu derneğimizin de amaçları doğrultusunda çalışacağına eminim. Kendilerine yapacakları her tülü desteği vermeye hazırım, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dernek Başkanı Sahip Keçeci açıklamasında özellikle derneklerinin siyasetten arınmış bir şekilde, Mudanya ve köylerinde ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağı mesajını verdi. Keçeci, dernek faaliyetlerinde sosyal aktivitelerin çoğunlukta olacağını, Sağlık sektörüyle işbirliği içerisinde çalışıp maddi olanakları yetersiz üyelerimizi bu olanaklardan faydalandırmak istiyoruz. MUYAD olarak dernekçiliği en iyi şekilde yaparak, dernek binasında oturmak yerine üyelerimizi gezerek onlarla yardımlaşma ve dayanışma içerisinde, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Derneğimize her türlü katkı ve desteğini esirgemeyen Esentepe Hastanesi Yönetimine ve açılış için burada bulanan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kurdele kesimiyle yapılan açılış sonrası, Başak Keçici Esentepe Hastanesi Yönetim kurulu Üyeleri Op.Dr. Abdullah Toprak ve Op. Dr. Ergin Kopal’ birer teşekkür plaketi verdi. MUYAP yönetimi Başkan Keçeci’yi hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirdiler. Daha sonra dernek içerisinde yönetim kurulu bir araya gelerek fotoğraf çektirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …