Home EKONOMİ UKDER ANKARA’DA

UKDER ANKARA’DA

- Guncellenme Tarihi: 19 Nisan 2016 15:31
3 min read
UKDER ANKARA’DA için yorumlar kapalı
0

Uluçam köyü Dayanışma Derneği Yönetim Kurulunun organize ettiği Ankara gezisi 48 üyenin de katılımı ile gerçekleşti. 1920 ile 1924 yılında faaliyet gösteren Meclisi, daha sonra 1924 ile 1961 arası hizmet veren meclisi gezen gurup, daha sonra 1961’sonra hizmet veren Meclise geldi . 25 ve 26’ cı dönem Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir UKDER üyelerini karşıladı.

Toplantı salonuna geçen UKDER yönetim kurulu üyeleri Uluçam ve Dağ yöre sorunları ile bilgi paylaşımını, Genel Başkan İsmail Doru Milletvekili Koçdemir’e yaptı. Koçdemir; yörenin ve Bursa’nın sorunlarını çok iyi takip ettiğini, sorunların çözümü için diğer Bursa Milletvekilleriyle birlikte Meclis Genel Kurulunda yörenin sorunları için elinden gelen tüm gayreti göstereceğinin sözünü verdi . UKDER Başkanı Doru “ Sayın vekilim çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz üç siyasi partiden vekilimiz olmasının yöremize artı değer katmasını arzu ediyoruz” dedi. Doru misafirperverliği için Bursa Millet vekili Kadir Koçdemir’e teşekkür etti.

UKDER Yönetim Kurulu üyeleri 14.30 da Anıtkabir’e geçti. Anıt defterini imzalayan Genel Başkan Doru ve üyeleri burada duygulu anlar yaşadı .Anıtkabir Komutanlığının tahsis ettiği bir rehber eşliğinde Anıtkabir Müzesini gezen Uluçamlılar Cumhuriyet değerleri olan mekanları da Ankara gezisi ile incelemede bulundu. Başkan Doru “ Ankara Gezisi üyelerimizin talepleri ile gerçekleştirdik. Dağ yöresinin kalkınması için yöremiz insanı fedakarlığa da hazırdır. Bursa Milletvekillerimizin bu konudaki duyarlılıkları bizleri umutlandırmıştır. Gezimizde ev sahipliği gösteren kurumlarımızın nezaketleri için teşekkür ederim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…