Home GÜNCEL MHP BURSA KADINLARINDAN ÖRNEK PROJE

MHP BURSA KADINLARINDAN ÖRNEK PROJE

- Guncellenme Tarihi: 6 Nisan 2016 15:10
3 min read
MHP BURSA KADINLARINDAN ÖRNEK PROJE için yorumlar kapalı
0

 

MHP BURSA İL KADIN KOLLARI  ‘’NİSAN OTİZMLİLER FARKINDALIK AYI’’ KAPSAMINDA ÖRNEK BİR PROJEYE İMZA ATTI.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Kadın Kolları,  Göl yazı  Balıkçı Kadınlar Yardımlaşma Derneğinin de katkılarıyla,  tarihi ve doğal güzelliği ile ön plana çıkan Gölyazı’da,  Nilüfer İş Okulu öğrencilerini ağırladı. Yüzü aşkın sayıda özel öğrencinin  ve basın mensuplarının  katılımıyla gerçekleşen organizasyonda lokma ve kahvaltı ikram edildi.

 

SOSYAL ETKİNLİKLER BU ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR

Milliyetçi  HareketPartisi Bursa İl Kadın Kolları başkanı  Semra Doğan konuşmasında   ‘’  Nisan Otizmliler Farkındalık  Ayı ‘’ kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte ki   amacımız,  değerli  Nilüfer İş okulu öğrencilerimizle  birlikte güzel bir gün geçirmek ve aynı zamanda onların sosyalleşmelerine bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. Çünkü  günümüzde tüm  insanların   duygusal ve toplumsal bakımdan gelişiminin   en  kolay yollarından birisi sosyalleşmektir. Sosyalleşme, kişinin grup  kurallarına uyması ve  öğrenmesini sağlayan  bir süreçtir . Diğer bir tanımla sosyalleşme, kişinin toplumsal kültürle bütünleşmesini ve içinde yaşadığı toplumla uyum sağlamasını mümkün kılan bir mekanizmadır.  Özellikle bugün burada ağırladığımız özel çocuklarımızın,sosyalleşmeye  çok daha fazla ihtiyaç hissettiği, gelişimlerine katkı sağladığı  hepimiz tarafından bilinen bir gerçektir.

g64

İşte bizde bu duygu ve düşüncelerle ,  bugün burada Nilüfer İş Okulu öğrencilerini ve onların emektar öğretmenlerini  ağırlamaktan  dolayı mutlu ve gururluyuz.

Yürekten inanıyorum ki , günün sonunda  hepimiz buradan güzel dostluklar ve  anılarla ayrılacağız ‘’ dedi.

Etkinlik  boyunca şarkılar söyleyip, oyunlar oynayan çocuklar, günün sonunda mutluluklarını  ve teşekkürlerini dile getirerek ayrıldılar.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …