Home GÜNCEL Mudanyaspor’da neler oluyor?

Mudanyaspor’da neler oluyor?

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:54
4 min read
Mudanyaspor’da neler oluyor? için yorumlar kapalı
0

Recep Günay’ın ‘kulübe sahip çıkalmadığı gerekçesiyle’ istifa etmesinin ardından yeniden kongre sürecine giren Mudanyaspor’u neler bekliyor? İstifa sürecini sorduğumuz Günay, “Kulüp için ne yapabiliriz, nasıl katkı verebiliriz düşüncesinde olmayanlar yorum ve eleştiriden geri durmadı. Adeta günah keçisi ilan edildim” görüşlerini dile getirdi.

Futbol takımı BAL Ligi’nde mücadele eden Mudanyaspor’un kongresine sayılı günler kaldı. Şubat ayın başında görevinden istifa etmesine rağmen kulübü 24 Temmuz’da yapılacak kongreye taşımak zorunda olan Kulüp Başkanı Recep Günay, Söylem Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Adeta günah keçisi ilan edildiğini ifade eden Günay; kulübe sahip çıkmayan Mudanya yöneticilerinin, ilçe sakinlerinin bir anda eleştirici ve yorumcu haline geldiklerini söyledi. Kongrede 2 aday isminin telaffuz edildiğini kaydeden Günay, “Bu şartlarda kim gelirse gelsin istediği sonuca ulaşamayacak ve onlar da benimle aynı kaderi paylaşacaklar. Ben bu göreve talip olmadım. Kimse aday çıkmadığı için teklif getirdiler. Kulüp sahipsiz kalmasın diye işin içine girdik, 8-9 ayda iyi şeyler yaptık ancak hedeflediğimiz noktayı yakalayamadık. Futbol takımının 3. Lige çıkması hedefler arasındaydı olmadı. İyi bir takım, özverili futbolcular var. Simit ve poğaça ile takımı bu duruma taşıdılar, alacaklarının tamamı ödenmedi. Bu şartlar altında halen şampiyonluk iddiaları sürüyor” dedi.

KİŞİSEL YARDIMLAR YETMİYOR

Bir idari binası dahi bulunmayan Mudanyaspor’un başına geçtiklerinde 700-800 bin liralık borç olduğunu anlatan Recep Günay, “Bu borcun yarıdan fazlası ödendi. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın ceplerinden ödedikleri, bazı yardımseverlerin verdikleri paralarla ancak bu kadar oldu. Belediye bütçesi oranında katkı verdi. Bu benim şahsi borcum değil camianın borcu. Herkesin elini taşın altına koyması, kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Böyle bir dönemde adaylık yarışı yerine tek liste ile seçime gidilmesi, güçlerin birleştirilmesi lazım” diye konuştu.

İstifa sürecinin ardından ‘Recep Başkan gelirse maça çıkmayız’ yönündeki oyuncu ifadelerini sorduğumuz Recep Günay, “Bunlar genç çocuklar, özveriyle birşeyler yapmak istiyorlar. Böyle bir düşünceleri olduysa, dile getirdilerse benim onlara kızmam, tepki göstermem söz konusu değil. Hakaret olmadığı sürece bu eleştirilere hoşgörüyle bakmamız gerekir” değerlendirmesini yaptı.

RECEP GÜNAY

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…