Home EĞİTİM EVLİLİK OKULU PROJESİNİN İLK SEMİNERİ TAMAMLANDI

EVLİLİK OKULU PROJESİNİN İLK SEMİNERİ TAMAMLANDI

- Guncellenme Tarihi: 22 Mart 2016 14:40
3 min read
EVLİLİK OKULU PROJESİNİN İLK SEMİNERİ TAMAMLANDI için yorumlar kapalı
0

Plaza 16 ve Hayat Hastanesi iş birliği ile başlatılan Evlilik Okulu sosyal sorumluluk projesinin ilk semineri olan “Evliliği Tanımak”, Uzman Klinik Psikolog Dilek Kaymak Kısaer’in anlatımıyla gerçekleşti.

Seminer başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Plaza 16 Genel Müdürü Betül Pamuk, katılımcılara teşekkür ederek böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. İletişimin ve eğitimin önemine inanarak gelen katılımcılar Uzman Klinik Psikolog Dilek Kaymak Kısaer’i dikkatle dinlerken, kafalarındaki soruları Kısaer’e yönlendirme fırsatı da buldular. Soru – cevap şeklinde ilerleyen seminerde Kısaer; hayata, evliliğe ve eş seçimine dair konularla katılımcıları bilgilendirdi.

Amaç Boşanmaların Önüne Geçebilmek

Son yıllarda artan boşanma oranları ve evliliklerde yaşanan iletişim problemleri nedeniyle düzenlenen seminerler, ilişkilerin ve evliliklerin sağlıklı bir şekilde yürümesi için çiftlere gerekli eğitimi sağlıyor. Proje kapsamında genç çiftlere eş seçim sürecinden evlilikte yaşanan sorunlara kadar geniş kapsamlı eğitimler verilecek.

DSCF4627

İkinci Seminer 26 Mart’ta

26 Mart’ta saat 15.00’te yine Plaza 16 bünyesinde gerçekleştirilecek olan ikinci seminerin konusu ise “Çiftler Arası İletişim” olacak. Ailenin tamamlayıcısı olan “çocuk” konusu 2 Nisan’da “Evlilikte Çocuk” seminerinde işlenecek. 9 Nisan’daki son eğitimde ise “Evlilikte Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konusunun üzerinde durulacak. Katılımı tamamen ücretsiz olan eğitimler sonunda 4 haftayı tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…