Home EĞİTİM POROY Fırtına Gibi…

POROY Fırtına Gibi…

- Guncellenme Tarihi: 7 Mart 2016 11:37
3 min read
POROY Fırtına Gibi… için yorumlar kapalı
0

Mudanya Belediyesinin iki Başkan Yardımcısı görevden “görülen lüzum üzerine” alındıktan sonra boş kalan koltuklardan birine atanan Başkan Yardımcılarından Akın Poroy Mudanya’ya yeni bir soluk getirdi.

Mudanya Belediye Başkanının herkesle kavgalı tutumunun aksine halkla barışık bir profil çizen Poroy’a Belediyenin ana binasının kapısından giremeyen yüzlerce kişi ziyarette bulundu. Poroy da doğal olarak bu ilgiden memnun görünüyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın seçim dönemi verdiği vaatlerin neredeyse hiçbiri yerine gelmemesine rağmen, Kültür Müdürlüğü tarafına bağlanan Akın Poroy; Mart ayına birçok organizasyon sığdırarak Belediyenin gülümseten yüzü olmaya aday görünüyor. Mart ayında Şehitler Günü ve 3 ayrı tiyatro organizasyonu planlayan Poroy kültür – sanat konusunda Mudanya halkının beklentilerine karşılayacağa benziyor.

Hergün sabah 8’de görevinin başında olan, gece saat 1’e kadar da çeşitli toplantı, organizasyonlara katılan, 50 – 60 misafir kabul eden Poroy’un bu hengâmede Belediye işlerini yürütebilmesi de takdire şayan…

Mudanya Belediyesinin ılımlı, olumlu, halktan yana tavır ve davranış sergileyebilen profil eksiğini kapatmaya aday olan Poroy’dan beklentiler yüksek…

Poroy diğer belediye hizmetleriyle ilgili yorum yapmasa da kültür sanat işlerinde iddialı. En azından kültür sanat işlerinin bir düzene girdiğini söyleyebiliriz.

Gözle görünen bir başka ayrıntı ise Poroy’a olan ilginin gün geçtikçe arttığı… Bursa’da kalbürüstü tabakanın da Mudanya’da Poroy’a ilgi gösterdiğini, bugüne kadar belediyeye seviyeli duran bir çok tanıdık ismin Poroy’u ziyaret ederek destek verdiğini görüyoruz. Henüz göreve gelmesinin üzerinden 2 aylık bir zaman geçmesine rağmen Poroy’un ismi nem Mudanya hem de Bursa’da öne çıkıyor, ilgi görüyor.

IMG_9704

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…