Home GÜNCEL Ak Parti Mudanya’da kavga…

Ak Parti Mudanya’da kavga…

- Guncellenme Tarihi: 25 Kasım 2016 14:54
4 min read
Ak Parti Mudanya’da kavga… için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Mudanya teşkilatı son grup toplantısında yaşadığı tatsız olayla gündeme geldi. Son yapılan meclis toplantısından önce grup toplantısında Belediyeye ait mülklerin satışı görüşülüyor. Deniz Feneri Kafe’nin önünde bulunan 103 metrekarelik alanın Mal Müdürlüğüne ait zannedilirken Belediyeye ait olduğu anlaşılması üzerine, Belediye kafe sahiplerine masa ve sandalyelerini kaldırması gerektiğini bildiriyor. Kafenin sahibi bunun üzerine burayı belediyenin kendisine satması için başvuruda bulunuyor. Tabii önce bir takıp kişilerle görüşmeler yapıyor. CHP’li meclis üyelerinin bir kısmından onay alıyor. Ak Parti’den de Fatih Pulat ile görüşüyor. Pulat da bu satışın yapılmasını uygun buluyor.

Daha önce yapılan grup toplantısında kesinlikle satışlara olumlu oy vermeyecekleri bilinen Ak Parti meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda meclis üyelerinden Mehmet Kaldırım CHP’li Mahmure Uçar’ın da desteğini alarak red oyunu kullanıyor.

Grup toplantısında konuyu gündeme getiren Fatih Pulat bu satışa onay vermeleri konusunda açıklama yapıyor. Fakat Mehmet Kaldırım komisyonda hayır dedikleri bir konuyu mecliste evet diyemeyeceğini ısrarla bildiriyor. Bu arada kafe sahibinin “Burası ihaleye çıksın, değerinin 5 katını verip ben alacağım burayı” dediği de konuşulanlar arasında…

Fatih Pulat’la Mehmet Kaldırım arasında tartışmada sesler yükselirken, Kaldırım’ın “Senin bu işten çıkarın mı var?” çıkışı üzerine Fatih Pulat yerinden kalkıyor ve üzerine yürüyor. Bu arada küfürler de havada uçuşuyor.

Meclis üyelerinden ve Büyükşehir Mudanya sözcüsü Kadir Kahraman’ın “bu iş çocuk oyuncağı mı, diğer maddelere geçelim” söylemi üzerine Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Kaya bu toplantıyı ben yönetiyorum,  küfürlü konuşmayın çıkışında bulunuyor. Bundan sonra kavga Kahraman’la Kaya arasında gelişmeye başlıyor.

Konu Ak Parti İl Başkanlığına yansıyınca İl Başkanı Cemalettin Torun grup toplantısından bulunanlardan rapor istiyor ve konuyu değerlendireceğini bildiriyor. Henüz Ak Parti İl Başkanlığından konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil… Mudanyalılar konunun akıbetini merakla bekliyorlar…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…