Home GÜNCEL Kampanyamız etkili oldu, şehidin adı parka verilecek

Kampanyamız etkili oldu, şehidin adı parka verilecek

- Guncellenme Tarihi: 24 Şubat 2016 13:34
3 min read
Kampanyamız etkili oldu, şehidin adı parka verilecek için yorumlar kapalı
0

Gazetemiz  Bursa Söylem tarafından başlatılan, diğer yayınlarımız olan Mudanya Söylem Gazetesi ve İş’te Referans Dergisi  tarafından da desteklenen kampanyamız ses getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan hain saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın Mudanya’da ikamet etmesi gerekçesiyle adının yaşatılması için Mudanya’daki Tekel Parkının isminin Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan Parkı olarak değiştirilmesini önermiştik. Bu bağlamda aşağıdaki çağrıyla sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatarak bu çağrımızı gündeme taşımıştık.

“Vatanımız için canlarını feda etmekten kaçınmayan evlatlarımıza çok şey borçluyuz. Bu bağlamda bu kampanyayı oluşturduk. Daha önce Deniz Gezmiş adı verilmesi gündeme gelen Mudanya Tekel Parkı’na Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın adının verilmesini öneriyoruz. Kampanyamıza Mudanya Belediyesinin, Başkan Hayri Türkyılmaz’ın, CHP, Ak Parti, MHP teşkilatlarının ve Meclis üyelerinin duyarlılık göstereceğine yürekten inanıyoruz. Tüm Mudanyalıların da önerimizi içtenlikle kabul edeceğine inancımız tam… Lütfen destek olunuz… Şehidimiz için en azından bunu yapalım… Paylaşan elleriniz dert görmesin…”57c8a639-ba42-4c4d-af63-5c862f1b7f0e

Başlattığımız bu kampanyanın çok kısa zamanda etkili olmasından mutluyuz. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz yaptığı açıklamayla şehidimizin adının bir parka verileceğini bildirdi. Kendisine teşekkür ederiz.

IMG_9362

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…