Home EKONOMİ Güzel bir Yer: GANİTA RESTAURANT CAFE

Güzel bir Yer: GANİTA RESTAURANT CAFE

- Guncellenme Tarihi: 12 Şubat 2016 17:29
4 min read
Güzel bir Yer: GANİTA RESTAURANT CAFE için yorumlar kapalı
0

 

2015 yılı Kasım ayından itibaren İbrahim Yetim tarafından devir alınarak işletilmeye başlanan Ganita Restaurant Cafe, Dobruca ve Bursa’nın değeri olma yolunda hızla ilerliyor.

Geçen yıldan beri konuklarını ağırlayan Ganita; aileye hitap eden sıcak yapısıyla  kahvaltıdan akşam yemeğine kadar misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz bir mekan durumunda…12746372_1733767200169478_131990971_n

İşletme sahibi İbrahim Yetim’le yaptığımız röportajda kendisine mekânlarının özelliklerini sorduk. Yetim; “ Bu mekan bize kısmet oldu, devir aldık. Şu anda buranın emanetçisi biziz. Ben aynı zamanda müteahhidim. Dostlarıma güzel şeyler sunmayı, paylaşmayı seviyorum. Ganita da bu arzumuzu yerine getirebileceğimiz,  dostlarımızla güzel vakitler geçirebileceğimiz bir yer olsun diye uğraşıyoruz. Bunun için de hem lezzet anlamında hem de dekorasyon anlamında birçok yenilik yaptık. Mutfağımızı, menülerimizi komple değiştirdik. Kahvaltımızı zenginleştirdik. En iyi ürün markalarıyla özel tatlar sunmaya gayret ediyoruz. Kapalı mekanımızda da çocuk oyun parkımız var. Bu sayede bizi tercih eden çocuklu müşterilerimiz de rahat ediyorlar. Ortamımızı daha da sıcaklaştırmak için büyük bir şömine inşa ettik. Yemek sonrası kahveleri artık şömine başında içeceğiz.”diyor.

IMG_2890

Zengin mutfağıyla da göz dolduran Ganita Restauran Cafe 23 çeşitten oluşan sabah kahvaltılarında, dünya mutfağından örnekler sunan steaklerle, ızgara ve tava yemekleriyle, fajitalarla öğle yemeklerinde ve akşam yemeklerinde müşterilerinin uğrak yeri olmuş durumda.

Geçtiğimiz günlerde yerel basın mensuplarını da mekanlarında ağırlayan İbrahim Yetim gördükleri ilgiden memnuniyetlerini de dile getiriyor. Ganita’ya gelen kişileri müşteri olarak değil, dost ve konuk olarak gördüklerini söyleyen Yetim en önemli konunun damaklarda tat bırakmak ve memnuniyet olduğunu vurguluyor.


IMG_28981

İşletmede toplantı, doğum günü ve diğer organizasyonlarda da hizmet veriliyor. 340 metre kare kapalı olmak üzere toplam 6 bin metrekare alanda kurulu bulunan Ganita’da 100 araçlık otopark da bulunuyor. Ayrıca açık alanında da çocuk parkı olan Ganita 14 Şubat Sevgililer Gününde o güne özel sürprizlerle konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…