Home GÜNCEL PLAZA 16’NIN 2016 HEDEFİ: “DAHA ÇOK MUTLULUK”

PLAZA 16’NIN 2016 HEDEFİ: “DAHA ÇOK MUTLULUK”

- Guncellenme Tarihi: 15 Ocak 2016 17:18
6 min read
PLAZA 16’NIN 2016 HEDEFİ: “DAHA ÇOK MUTLULUK” için yorumlar kapalı
0

 

Nilüfer Belediyesi Nikah Evi olarak hizmet vermesinin yanı sıra Bursa’nın ilk ve tek özel kongre-etkinlik merkezi ünvanına da sahip olan Plaza 16, düzenlediği basın toplantısı ile 2016 hedeflerini kamuoyuyla paylaştı. Genel Müdür Betül Pamuk yaptığı açıklamada çiftlerin hayatındaki en özel güne şahitlik yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, 2016 yılında daha çok nikaha ev sahipliği yaparak, Nilüfer’deki mutlu insan sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

2013 yılında Ekrem Pamuk tarafından temelleri atılan Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi, düzenlediği basın toplantısı ile 2016 hedeflerini açıkladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan, merkezin kurucusu, Ekrem Pamuk Plaza 16’nın faaliyete geçtiği günden beri başta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere diğer pek çok belediye başkanı ve ağırladıkları misafirlerden övgüler aldıklarını belirterek, “işimizi özenle ve severek yapıyoruz, amacımız Bursa’ya örnek bu tesisisin hizmet ve kalite çıtasını her geçen gün daha da yukarı çıkartmaktır” dedi. Yönetimde yaşanan görev değişikliğine de değinen Pamuk 2016 yılı itibariyle Genel Müdürlük görevini kızı Betül Pamuk’un üstlediğini açıkladı.

e4765ffd-14dd-45fa-ae31-9729e20fa1a5

Bursa’da kıyılacak nikahların %40’ına talibiz

Genel Müdür Betül Pamuk yaptığı açıklamada “İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde halkla ilişkiler eğitimini tamamladıktan sonra bir yıl kadar yurt dışında dil eğitimi alarak Bursa’ya döndüğünü ve profesyonel iş hayatına start verdiğini söyledi. Yeni bir vizyon ve heyecan ile Plaza 16 çatısı altında başarılı işlere imza atmak istediğini belirten Pamuk merkezin faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Plaza 16’nın faaliyete geçtiği yıl 900 nikah gerçekleştirdiklerini söyleyen Pamuk, 2015 yılını ise yaklaşık üç katı oranında bir sayı ile kapattıklarını ifade etti. 2016 yılında Bursa’da kıyılacak nikahların %40’ına ev sahipliği yapmayı hedeflediklerin belirten Pamuk, bunun yanı sıra yeni dönemde genç çiftlere çeşitli konularda rehberlik hizmetleri ile özel seminerler vermeyi de planladıklarını söyledi.

 

Bozbey: “Nilüfer’e değer katan bu tesis ile gurur duyuyoruz”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuşmasında Plaza 16’nın Nilüfer Bölgesi’ne kattığı değerden duyduğu memnuniyeti belirtirken, evlendirme yönetmeliğinde yaşanan değişiklikleri de kamuoyu ile paylaştı. Yeni yönetmelikle nikah kıyılabilecek yerin, çiftlerden birisinin ikametgah ettiği ilçede olmasının zorunluluk haline geldiğini belirten Bozbey, böylelikle ilçelerin evlenme istatistiklerinin de daha sağlıklı çıkabileceğini söyledi.

 

Plaza 16 faaliyetleri hakkında:

Bursa’nın ilk özel kongre ve etkinlik merkezi olan Plaza 16; nikah ve düğün organizasyonlarının yanı sıra konferans, seminer ve şirket toplantıları gibi kurumsal organizasyonlarda çözüm ortağı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Kurumsal hizmetlerinin dışında kokteyller, defileler, konserler ve gala etkinliklerini de bünyesindeki salonlarda gerçekleştirmektedir.

 

Plaza 16; Safir Salon’da 120 kişi, Zümrüt Salon’da 300 kişi, Yakut Salon’da 500 kişi, Kristal salonda ise daha kapsamlı olarak 650 kişiye kadar hizmet verilebilmektedir.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …