Home KÖŞE YAZILARI Haydi başkan bunu da yalanla!

Haydi başkan bunu da yalanla!

- Guncellenme Tarihi: 5 Ocak 2016 00:50
4 min read
Haydi başkan bunu da yalanla! için yorumlar kapalı
0

 

Tirilye’de ekmek teknesi yanan esnafa Başkan Türkyılmaz verdiği söze rağmen sahip çıkmadı. Destek yerine yapılan haberleri yalanlayan Mudanya Belediyesi’ne en güzel cevabı yine gazetemiz veriyor. AK Parti İlçe yöneticisi Murat Çengel’in desteği ile yanan barakalardan birinin yeniden inşa edilmesi için gereken malzemeyi mağdur esnafa ulaştırdık.

Gazetemizi takip edenler Trilye’de yanan iki balıkçı barakasını bilirler. Yalan haber yaparak haber yalanlamakta üzerine kurum tanımadığımız Mudanya Belediyesi’nin esnafsever başkanı Hayri Türkyılmaz mağdurlardan biri olan Figen Mersin’i Belediyeye çağırarak kendisine yardım edildiğine dair haber yapmıştı. Her defasında olduğu gibi bu kez de değişen bir şey olmadı. Söz verildiği ile kaldı. Başkanın sözüne güvenen ve gazetemize yaptığı açıklamaları inkâr eden mağdur esnaf Figen Mersin’in barakası olduğu gibi duruyor. Öyle ki başkandan kapı gibi yardım sözü alan mağdur esnaf yangının enkazını bile kendisi kaldırdı.

BELEDİYENİN VAKTİ YOK

Diğer mağdur esnafın bu arada hiç sesi çıkmadı. Kaderine razı oldu. Yaklaşık 2 aydır bekliyoruz, yardımsever (!) belediyemiz ne yapacak, nasıl bir yardım metodu düşündü, bu düşünce neden bu kadar uzun sürdü diye… Ama anladık ki Belediye’de bu işleri organize edecek bir zihniyette yok bir görevli de yok. Sayın Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da zaten ilçe ve il kongrelerini dizayn etmekle meşgul… Küçük esnafla uğraşacak, Mudanya’ya ayıracak vakti yok.

SEMRA ABLA1

MALZEME ULAŞTI

Mudanya Belediyesi yalan haber yapadursun biz gerçekten mağdur olan diğer esnafımıza; Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığında Teşkilatlardan Sorumlu arkadaşımız Murat Çengel’in yardımlarıyla onarımda kullanılacak inşaat malzemelerini ulaştırdık.  “Takke düştü, kel göründü”, “Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar” başlıklarıyla haber yapan Mudanya Belediyesi’ne bu sözleri iade etmemize gerek yok sanırım. Görünen köy kılavuz istemiyor. Haydi Başkan, bunu da yalanla…

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…