Home GÜNCEL İKAYDER VE MORE ENSTİTÜ’DEN KEYİFLİ ETKİNLİK

İKAYDER VE MORE ENSTİTÜ’DEN KEYİFLİ ETKİNLİK

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2015 12:26
3 min read
İKAYDER VE MORE ENSTİTÜ’DEN KEYİFLİ ETKİNLİK için yorumlar kapalı
0

İnsan Kaynakları Derneği (İKAYDER) ve More Enstitü işbirliği ile düzenlenen“Yaratıcı Drama Eğitimi ve Mülakat Teknikleri” yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Yaptığı etkinliklerle üyelerinin gelişimine katkı koyan İKAYDER,kişisel gelişimi destekleyen, eğitim hizmetlerinde güçlü bir marka olma vizyonu ile hareket eden More Enstitü ile iş birliğine gitti. Bu kapsamda More Enstitü Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Yaratıcı Drama Eğitimi ve Mülakat Teknikleri” yoğun bir katılımla gerçekleşti. Eğitmen Nazlı Senem Ünal eğiticiliğinde gerçekleşen programa İKAYDER Başkanı Dr. Bülent Öz, İKAYDER Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere dernek üyeleri katıldı.

İKAYDER

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (İstihdam hizmetleri–Osgb ) tarafından aynı anda akredite edilmiş ülkemizdeki tek eğitim danışmanlık kuruluşu olan More Enstitü’nün birçok eğitiminden biri olan drama eğitimini İnsan Kaynakları mesleğini yapan kişilere özel uygulayan Eğitmen Nazlı Senem Ünal, gerek kişisel gerekse de mesleki anlamda faydalı bir eğitim olduğunu ifade etti.

İKAYDER Yaratıcı Drama Eğitimi ve Mülakat Teknikleri Proje Lideri Yılmaz Uyar da bu tarz etkinliklerle üyelerimize fayda sağlamaya devam ettiklerini belirtti. Verdiklerini kaliteli eğitim için MoreEnstitü’ye teşekkür eden Uyar, iş birliklerinin süreceğini de sözlerine ekledi.

Eğlenceli ve keyifli anlar sahne olan eğitim sonrasında görüşlerini belirten İKAYDER Başkanı Dr. Bülent Öz şunları ifade etti:“İKAYDER Proje Grubu’nun organize ettiği ve eğlenceli anlara sahne olan bu özel etkinlikte bir araya geldik. İşinde oldukça başarılı olan eğitmenimizle birlikte gerek kişisel gerekse de mesleki anlamda özel bilgiler aldık. Burada öğrendiğimiz teknikleri kendi iş tecrübelerimiz ve bilgilerimizle birleştirip mesleğimize yansıtabilirsek daha başarılı olabiliriz. İKAYDER olarak etkinliklerimiz sürecek.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…