Home GÜNCEL BTB YÖNETİMİNDEN BURSALI BAKANLARA KUTLAMA

BTB YÖNETİMİNDEN BURSALI BAKANLARA KUTLAMA

- Guncellenme Tarihi: 26 Kasım 2015 12:15
4 min read
BTB YÖNETİMİNDEN BURSALI BAKANLARA KUTLAMA için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 64. Hükümette Bursa’dan 2 bakan birden yer almış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Matlı, “1 Kasım seçimlerinde Bursa’dan Milletvekili seçilen Sayın Efkan Ala’nınyeni Hükümette İçişleri Bakanlığını, Sayın Mehmet Müezzinoğlu’nun da Sağlık Bakanlığını üstlenip Bursa’dan 2 bakanımızın görev almış olmasından büyük memnuniyet duymaktayız. Aslında, Sayın Faruk Çelik’in deGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevini üstlenmiş olmasıyla biz kabinede 3 bakanımız var gözüyle bakıyoruz” dedi.

Bursa’nın nüfusuyla Türkiye’nin 4. büyük kent olduğunu, İçişleri Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın hizmet anlamında en önemli bakanlıklar arasında bulunduğunu ifade eden BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, bu görevlere Bursa’dan milletvekili seçilmiş olan Efkan Ala ile Mehmet Müezzinoğlu’na başarı dileklerini sözlerine ekledi.

Bursa Ticaret Borsası’nın faaliyet alanı itibariyle doğrudan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile ilgili çalışma içerisinde olduğunu söyleyen Özer Matlı, “Sayın Faruk Çelik Bakanımız da, geçmiş dönemdeki Bakanlıkları döneminde önemli görevler üstlenmişti. 64. Hükümette bu kez Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev almış olmasından ayrıca memnuniyet duyduk. Bu dönemde Bursa Ticaret Borsası olarak faaliyet alanımıza giren konularda yapacağımız çalışmalar ve üreteceğimiz projelerle, Faruk Çelik Bakanımıza yardımcı olmak bizleri ayrıca sevindirecektir. Bu anlamda Bursa Ticaret Borsası olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak Sayın Faruk Çelik’in vereceği görevlere talibiz ve yapmaya hazırız” dedi.

Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, 64. Hükümetin güvenoyu alıp göreve başlamasıyla birlikte 3 bakanlığa da ziyarette bulunacaklarını ve Bursa Milletvekilleri ile Ankara’da bir toplantı düzenlemek istediklerini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…