Home GÜNCEL BURSA LIONS KULÜBÜ’NDEN, OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA TİYATRO OYUNU

BURSA LIONS KULÜBÜ’NDEN, OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA TİYATRO OYUNU

- Guncellenme Tarihi: 19 Kasım 2015 12:16
3 min read
BURSA LIONS KULÜBÜ’NDEN, OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA TİYATRO OYUNU için yorumlar kapalı
0

Bursa Lions Kulübü ve Mina Otizmle Yaşam Derneği (MOYAD) işbirliğinde, otizmli çocuklara destek olmak amacıyla Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu’nda ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ adlı oyun sahne aldı.

Entrikalı Dolap Komedyası adlı tiyatro oyunundan elde edilecek tüm gelirin otizmli çocuklar yararına kullanılacak etkinlikte, Bursa Lions Kulübü üyeleri yanı sıra, Otizmli Çocuklar Komitesi Başkanı Dilek İyigüllü ile MOYAD Yönetim Kurulu Başkanı Canan Cihan Kılıç hazır bulundu.

4

Otizmli çocukların tedavi ve bakım süreçlerinin oldukça maliyetli ve yıpratıcı olduğunu söyleyen Bursa Lions Kulübü Başkanı Ufuk Temizaş, otizmli çocuklar kadar onlara bakmakla yükümlü ailelerininde desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.Temizaş, “Zorlaşan hayat koşullarından daha da fazla etkilenen bazı aileler var. Bunlara örnek olarak otizmli çocukların aileleri verebiliriz. Otizmli çocukların sağlık ihtiyaçlarından eğitimine, özel etkinliklerinden beslenmesine kadar oldukça masraflı bir yaşam süreçleri olmaktadır. Ailelerin bu dönemde ihtiyaçları yalnız başına karşılaması pekte mümkün olmayabiliyor. Bu nokta da Bursa Lions Kulübü ve Lionlar olarak dikkat çekmek istediğimiz önemli konulardan biri de otizmli çocuklardır. İmkânlarımız doğrultusunda Lionlar olarak elimizden geldiğince maddi manevi desteklerimizi sürdürmeye ve otizme dikkat çekmeye devam edeceğiz” dedi.

Oyunun sonunda Bursa Lions Kulübü Başkanı Ufuk Temizaş ile Otizmli Çocuklar Komitesi Başkanı Dilek İyigüllü,MOYAD Yönetim Kurulu Başkanı Canan Cihan Kılıç ile Entrikalı Dolap Komedyası oyununun sanatçılarına teşekkür plaketi ve çiçek buketi takdim ettiler.

Otizmli çocukların yanı sıra ailelerinin de misafir edildiği tiyatro oyunu sonrası otizmli çocuklar tiyatro sanatçılarıyla keyifli vakit geçirdiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…