Home GÜNCEL İZNİK EN ÇOK SOSYAL MEDYADA TANITILIYOR

İZNİK EN ÇOK SOSYAL MEDYADA TANITILIYOR

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2015 12:58
2 min read
İZNİK EN ÇOK SOSYAL MEDYADA TANITILIYOR için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın Unesco Dünya Mirası olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen ilçesi İznik’in en çok sosyal medyada tanıtıldığı belirlendi.

İZNİK

Dünyada eşine az rastlanan ve bütünüyle “açık hava müzesi” olan tarihi ve antik bir şehir İznik, yaz kış demeden, adeta bereket saçan verimli toprağı, kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği nedeniyle, tarihin her döneminde insanlığın ilgi odaklarından biri haline gelmeye devam ediyor.

İznik’in bu denli öneme sahip olmasının günümüzün yayın organı haline gelen Sosyal Medya’nın önemi büyük. Gerek ilçe belediyesine ait sosyal medya hesaplarında ve gerek Unesco ile ilgili İznik sayfasında yapılan paylaşımlar kısa bir süre içerisinde tüm dünyada yüz binlerce kişiye ulaşıyor.

Anket’te Bunu Gösterdi

Sosyal Medya üzerinde yapılan ankette vatandaşlara “İznik’in tanıtımı için yapılan çalışmaları en çok hangi ortamlarda görüyorsunuz diye soruldu. Twitter’da yapılan ankette Gazate, Dergi ve Televizyonunda içerisinde bulunduğu seçenekler %14 oy alırken Sosyal Medya %86 oy aldı. Buda gösteriyor ki sosyal medyanın dünya üzerinde güçlü bir yayın organı haline geldiği ve doğru kullanıldığında bir ilçeyi dünya markası haline getirebileceği ortada.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…