Home EKONOMİ BALKANTÜRKSİAD’DAN KOSGEB’E ZİYARET

BALKANTÜRKSİAD’DAN KOSGEB’E ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2015 11:03
3 min read
BALKANTÜRKSİAD’DAN KOSGEB’E ZİYARET için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD (Balkan ve Rumelili İş Adamları ve Sanayicileri Derneği) Başkanı Dr. Aytuğ Onur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri,  Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde gerçekleşen ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Dr. Onur, Slovenya’ya gerçekleştirdikleri iş gezisi ve 11. Balkan Ekonomi Zirvesi hakkında bilgi verdi.  Slovenya’nın Türk iş adamları için birçok fırsat içerdiğini kaydeden Dr. Onur, “BALKANTÜRKSİAD olarak en büyük misyonumuz Balkan ülkeleri ve Türkiye arasında ticaret köprüleri kurmak. Bu misyon doğrultusunda şu ana dek Balkan coğrafyasındaki farklı ülkelerde11 ekonomi zirvesine imza attık. Son durağımız ise Slovenya oldu. Gerçekten şehrimiz ve ülkemiz adına sevindirici” dedi.

AKDAĞ: BALKANTÜRKSİAD SİNERJİ OLUŞTURUYOR

KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Akdağ ise BALKANTÜRKSİAD’ın Türkiye’nin en etkili SİAD’ları arasına girme yolunda önemli adımlar attığını dile getirdi. BALKANTÜRKSİAD’ın Balkan ülkelerinde gerçekleştirdiği ekonomi zirveleriyle sinerji oluşturduğunu kaydeden Akdağ, “Gitmediğiniz yer sizin değildir. Gitmemiz gerekiyor. Son yıllarda iş adamlarımız ihmal edilen coğrafyalarda önemli işbirlikleri gerçekleştiriyor.  İş dünyamıza cesaret geldi” ifadelerini kullandı.

BALKANTÜRKSİAD ve KOSGEB arasında gerçekleştirilebilecek projelerin de konuşulduğu ziyaretin sonunda Dr. Onur, Akdağ’a Balkan Business Dergisi’ni armağan etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…