Home GÜNCEL TORUN: MİLLİ İRADE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR KARARA İMZA ATTI

TORUN: MİLLİ İRADE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR KARARA İMZA ATTI

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2015 11:44
8 min read
TORUN: MİLLİ İRADE TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ AÇACAK BİR KARARA İMZA ATTI için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, sahada görev yapan basın mensupları ile biraraya gelerek, son günlerdeki gelişmeleri değerlendirdi ve yoğun mesai sürecinde kendilerine yalnız bırakmayan basın mensuplarımız teşekkür etti.

AKP (2)

AK Parti İl Başkan Cemalettin Torun, sahada görev yapan, muhabir, kameraman ve foto muhabirleri ile kahvaltıda biraraya geldi. Doburca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Torun, son günlerde yaşanan terör olaylarına değindi. Torun, “Gündemimizde maalesef yeniden terör var. Son zamanlarda ara ara da olsa terör olayları maalesef devam ediyor. Ülkemizde yaşanana bu sorunun nihayetlenebilmesi için hükümetimiz çok kararlı bir yol izliyor.Bizlerde her türlü desteğimizle bu konuda hükümetimizin yanındayız. Öncelikle bu ülkenin huzuru için yaşamlarını yitiren güvenlik gücü mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Türkiye bu terör olaylarından yaklaşık 40 yıldır çok çekiyor. Ancak Türkiye çok güçlü bir devlet ve bunun da her zaman olduğu gibi üstesinden gelecektir. Anadolu coğrafyasında bu tür olaylar tarihin her döneminde yaşanmış ancak milletimiz bu tr olayların her zaman üstesinden gelmeyi bilmiştir.Allah’ın izni ile milletimiz bu terör belasından yine birlik ve beraberliği sayesinde kurtulacaktır” dedi.

ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇAN HALKIMIZA TEŞEKKÜR

Artvin’de yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar dileyen Torun, 1 Kasım Seçimleri’ne de değindi. Torun, “7 Haziran Seçimlerinin ardından oluşan dört partili parlamentonun ardından Türkiye’nin itibarsızlaştırılmasını isteyen bazı odaklarca yaşatılan olayları hep birlikte gördük.  Ancak bu tabloyla Türkiye’de tek başına iktidarın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ülkemizde koalisyon kültürünün hala gelişmemiş olması ve hükümetin kurulamaması nedeniyle 1 Kasım’da yeni bir seçimin yapılmasına karar verildi.Bu süreçte biz AK Parti olarak milletimizden gelen tüm eleştiri ve taleplere kulaklarımızı dikkatle açtık. Hiçbir eleştiriye kulaklarımızı tıkamadık. Çünkü biz milletin partisiyiz ve milletimizin taleplerine karşılık vermeye çalıştık. Bu taleplere karşılık verecek ve ayakları yere basan taahhütlerle yeniden milletimizin karşısına çıktık ve hedeflerimizi halkımıza iyi bir şekilde anlattık. 1 Kasım’da ortaya çıkan sonuçlar Türkiye’nin hedeflerine ışık tuttu. Ülkemizin önüne konulan uzun ve kısa vadeli hedeflerin gerçekleşmesi için istikrara ihtiyaç vardı. Son 13 yılda ülkemizde yapılanlara bakıldığında da tek başına iktidarın bu ülkeye kazanımları yeniden ortaya çıkıyor. Milli irade 1 Kasım’da Türkiye’nin önünü açacak bir karara imza attı. Biz buradan milletimize tekrar teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE KENDİ REKORUMUZU KIRDIK

Bursa Halkı’nın partilerine Türkiye ortalamasının  4.5 puan üzerinde bir oy oranı ile destek verdiğini hatırlatan Torun, şunları söyledi:

“Yüzde 54’lük oy oranımız bizlere ayrı bir mutluluk verdi çünkü Türk siyasi tarihinde Bursa’da 1960’lı yıllarda rekor yüzde 53’lük oy oranı yine AK Parti’deydi. Bu seçimde Bursalı hemşerilerimiz daha cömert davrandılar ve bize ait olan bu rekoru yükseltiler.Bu sonuçlar bizlere ağır sorumluluklar yükledi. Şu anda görevlerimiz daha da arttı. Bundan sonra da milletimize verdiğimiz sözleri tutmak için her zamanki gibi çok çalışacağız. Biz AK Parti olarak şu güne kadar milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. Bundan sonra da bu taahhütlerimizi yerine getirmek için tüm adımları atacağız. 1 Kasım seçim gününün hemen ardından bizler tekrar sahalardaydık ve sahada olmaya devam edeceğiz. Bursa özelinde de Bursamız için gerçekleştirilmesi düşünülen yeni projelerin ve hizmetlerin her zaman olduğu gibi takipçisi olacağız”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …