Home GÜNCEL OSMANGAZİ’NİN BALKANLARDAKİ FAALİYETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

OSMANGAZİ’NİN BALKANLARDAKİ FAALİYETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2015 12:53
2 min read
OSMANGAZİ’NİN BALKANLARDAKİ FAALİYETLERİ TAKDİR TOPLUYOR için yorumlar kapalı
0

Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Basri Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Dernek üyeleri, Başkan Dündar’a, Koşukavak’a yaptığı hizmetlerden ve verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

OSMANGAZİ (1)

Makamında ağırladığı misafirleri ile uzun uzun sohbet eden Başkan Dündar, ecdat yadigarı topraklara ulaşarak hizmet götürüyor olmaktan dolayı her zaman mutluluk duyduklarını söyledi. Osmangazi Belediyesi’nin Bulgaristan’daki kardeş şehirleri olan Kırcaali ve Omurtag ile Türklerin yoğun yaşadığı Koşukavak kasabasını sık sık ziyaret ettiklerini ve çeşitli hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Başkan Dündar, “Balkanlar uzun yıllar birlik ve beraberliğe hasretti. Son yıllarda gerek yerel yöneticilerin gerekse de hükümetimizin yürüttüğü çalışmalar ile Balkanlarda barış ve huzur ortamı oluşturuldu. İnşallah bu yakaladığımız güzel ortam uzun yıllar devam eder” dedi.

 

Koşukavak Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri de gerek Balkanlar gerekse de kasabalarına yaptığı hizmetler ve verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek plaket teslim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Bursa ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği ve UÜ Arıcılık Geliştirme,…