Home GÜNCEL KARAGÖZ LIONS ÜYELERİ ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

KARAGÖZ LIONS ÜYELERİ ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ

- Guncellenme Tarihi: 14 Kasım 2015 12:24
4 min read
KARAGÖZ LIONS ÜYELERİ ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKTİ için yorumlar kapalı
0

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Karagöz Lions Kulübü Üyeleri,  3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında Kent Meydanı AVM’de bir araya geldi.

LİONS2

Kent Meydanı AVM işbirliğinde Uludağ üniversitesi Organ Nakli Merkezi’nin farkındalık yaratmaya yönelik açtığı stantlarda görev alan Karagöz Lions Kulübü üyeleri Organ bağışına dikkat çektiler. Organ bağışına farkındalık yaratmak amacıyla broşürler dağıtıp ziyaretçileri stantlara bağış formu doldurmaları için yönlendiren Lionlar, organ nakli bekleyen binlerce insanın sesi olmaya çalıştılar.

Organ bağış formu doldurarak olası bir ölüm anında tüm organlarını bağışlayan Karagöz Lions üyeleri herkesin aynı hassasiyeti göstererek bağışta bulunmalarını istediler.

Yeni Hayatlara Can Vermek İçin…

Organ bağışının yalnızca ülkemiz için değil tüm dünya için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, “Hayatımızı kaybettiğimizde yeni hayatlara can vermek için organlarımızı bağışlamalıyız. Bir insan organlarının tamamını bağışlayarak birden fazla insana umut olmaktadır. İnsanlara umut olmak elimizde, onların dualarını almak elimizde neden bağışta bulunmayalım. Hayatı devam ettirmek için başka bedenlere can olmak için gelin sizde bağışta bulunun” dedi.

Dikkat Çekmek İçin Buradayız…

Sosyal sorumluluk çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve her faydalı etkinliğe doğrudan destek vereceklerini söyleyen Karagöz Lions Kulübü Başkanı Nurfer Gündoğan ise, “Çok fazla insanımızın hayatını kurtarmak elimizdeyken bizlerde adım atmalıyız. Düşünün, öldükten sonra birden fazla insanın yaşamını sürdürmesine katkıda bulunduğunuzu. Lionlar olarak bunun bilincindeyiz ve daha fazla insanın dikkatini çekmek için buradayız. Ben öldükten sonra organlarımın toprakta çürümesindense yeni canların yaşamını sürmesine katkıda bulunmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Uludağ Üniversitesi Organ Nakli Merkezi Koordinatörü Sahriye Keskin ile Karagöz Lions Kulübü üyeleri ve Kent Meydanı AVM Yönetimine anlamlı desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…