Home GÜNCEL NAK MACARİSTAN VE ALMANYA’DA TATBİKATA KATILDI

NAK MACARİSTAN VE ALMANYA’DA TATBİKATA KATILDI

- Guncellenme Tarihi: 6 Kasım 2015 11:45
2 min read
NAK MACARİSTAN VE ALMANYA’DA TATBİKATA KATILDI için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Arama Kurtarma Ekibi, Almanya ve Macaristan’da katıldığı tatbikatlarla deneyimlerini artırdı. Ortaklaşa gerçekleşen tatbikatlarda NAK ekibinde yer alan kurtarma köpekleri Bailey ve Dick başarılarıyla göz doldurdu.

NİLÜFER ARAMA KURTARMA EKİBİ (6)

Doğal afet ve acil durumlara karşı sürekli hazır olmak için ulusal ve uluslararası tatbikatlara katılan Nilüfer Arama Kurtarma Ekibi (NAK), Almanya ve Macaristan’da düzenlenen tatbikatlarda yer aldı.

NAK arama kurtarma köpekleri Bailey ve Dick’in eğitimi için Almanya’da gerçekleşen tatbikat 8 gün sürdü. Tatbikatta köpekli arama kurtarma üzerine çalışma yapıldı. 2012 yılından itibaren her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen tatbikatlar  ormanlık alanda, enkazda ve kent içinde gerçekleştirildi. Tatbikatın son iki gününde de  arama kurtarma köpekleri Bailey ve Dick yerel bir festivalde Alman ekip ile birlikte halka gösteri yaptı.

Gösteride Almanların dikkatlerini üzerine toplayan Dick ve Bailey başarılarıyla büyük alkış topladı.

Almanya’da düzenlenen tatbikatın ardından NAK ekibi Macaristan’a geçerek Macar Arama Kurtarma ekibiyle bir araya geldi. Macaristan’da da arama kurtarma tatbikatına katılan Nilüfer Arama Kurtarma ekibi, arama kurtarma faaliyetlerinde uluslararası bir dil oluşturulabilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…