Home GÜNCEL ADALET SARAYI’NA MODERN KAMELYA OSMANGAZİ’DEN

ADALET SARAYI’NA MODERN KAMELYA OSMANGAZİ’DEN

- Guncellenme Tarihi: 4 Kasım 2015 09:42
1 min read
ADALET SARAYI’NA MODERN KAMELYA OSMANGAZİ’DEN için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi, Bursa Adalet Sarayı’ndan gelen talep üzerine adliye bahçesine kamelya kurarak personelin hizmetine sundu.

Osmangazi (1)

Osmangazi Belediyesi, Bursa Adalet Sarayı personelinin dinlenmesi ve sohbet edebilmesi adına adliye bahçesine kamelya kurdu. Osmangazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan 5×5 metre ebatlarındaki kamelya, adliye binası yanında bulunan yeşil alana monte edildi. Belediye ekipleri, kamelyanın yanı sıra Adalet Sarayı bahçesine 4 bin 200 adet çiçek ve fidan dikimi yaptı.

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan kamelyada ilk oturanlar ise Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin oldu. Kendisini ziyarete gelen Başkan Dündar’ı kamelyada ağırlayan Başsavcı Şahin, hizmetlerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.

Başkan Dündar’da kurumlar arası uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade ederek, “Bu uyumlu çalışmanın güzel bir örneği ile Bursa Adalet Sarayı personelinin dinlenme imkanı bulacakları kamelya kurduk” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

BAREM’de 23 Nisan Coşkusu

Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde eğitim gören engel…