Home EKONOMİ “TEMELİMİZDE GÜVEN VE KALİTE VAR”

“TEMELİMİZDE GÜVEN VE KALİTE VAR”

- Guncellenme Tarihi: 2 Kasım 2015 15:47
5 min read
“TEMELİMİZDE GÜVEN VE KALİTE VAR” için yorumlar kapalı
0

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat’ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağabölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve inşaat sektör temsilcileri de katıldı.

3-

Temelinde güven var…

Mayıs 2015’de Altın İnşaat firmasını kurarak, inşaat sektöründe yeni projelere doğru yelken açtığını ifade eden Mustafa Altın, “temelinde güven var” ilkesiyle yola çıktığını belirtti. Altın şunları söyledi: “İnşaat sektörü; ülkemizde, ekonominin lokomotifi konumundadır. Çünkü 200 civarındaki kaleme; iş, ticaret ve istihdam sağlayarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bizler de Altın İnşaat olarak bu ekonomiye katkı sağlamak istiyoruz. Altın İnşaat, gerek konut, gerek işyeri ve gerekse diğer inşaatlarda; inşaat süresi ve sonrası kaliteli ve güvenli yapılar yaparak kısa sürede güzel eserler bırakarak isminden söz ettirecek bir firma olacaktır.”

Bursa’nın gelişmekte olan ilçesi Nilüfer’in yeni yatırım bölgelerinden biri olan Hasanağa’da temeli atılan Gold Life Evleri’nin özelliklerinden de bahseden Altın, “Yeni projemiz o bölgede diğer projelerden çok farklı ve ayrıcalıklı 16 adet 3+1 ve 4 adet dubleks olmak üzere 20 daireden tek bloklu bir siteden oluşuyor. Ayrıca, sosyal tesis ve ortak yaşam alanı olarak kullanılacak bodrum katı da bulunuyor. Doğa manzaralı bahçesi, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik vs. gibi özelliklere sahip anahtar projemiz, ”güven” ve “kalite” noktasında bundan sonraki projelerimiz hakkında güzel ipuçları veriyor.Şehrin gürültü ve karmaşasından uzak; mimarisi,  yaşam alanları, kullanılan malzeme kalitesi ve oluşturduğu “güven” duygusuyla farklı bir proje olacaktır” dedi.

 

 

Eylül 2016’da bitireceğiz…

Altın, “Gold Life” projesiniEylül 2016 gibi bitirip, daire sahiplerinin taşınabileceği duruma getirmeyi Kasım 2016’da da (Tam bir yıl sonra) peyzajı bitmiş, kullanım izni alınmış bir şekilde site yönetimi teşekkül ettirip teslim etmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından Mustafa Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Atilla Ödünç, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz tarafından temele ilk harç döküldü.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuvay-ı Milliye Çıkışına Hamas’tan İlk Sözler

Hamas Hareketi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nda yap…