Home GÜNCEL TATİLE DEĞİL SANDIĞA GİT

TATİLE DEĞİL SANDIĞA GİT

- Guncellenme Tarihi: 28 Ekim 2015 10:54
3 min read
TATİLE DEĞİL SANDIĞA GİT için yorumlar kapalı
0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sonrasında tatilin bir gün daha uzatılması nedeniyle CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, seçmene, “Tatile değil, sandığa git” çağrısında bulundu. Başkan Yıldız, hangi partiden olursa olsun, her seçmenin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğini, bunun bir vatandaşlık borcu olduğunu söyledi.

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sonrasında tatilin bir gün daha uzatılması nedeniyle seçmene “Tatile değil, sandığa git” çağrısında bulundu. Başkan Yıldız, Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 1 Kasım’da duyarlı ve bilinçli seçmenin tatil yerine, sandığa gitmesinin bir vatandaşlık borcu olduğunu söyledi.

Saatlerin dünya standartlarında geri alınmamasının da makul bir yanı olmadığına vurgu yapan Başkan Yıldız, seçimin öneminin tartışılmayacak kadar büyük olduğuna işaret etti. İl Başkanı, “Bu kadar önemli bir dönemde, tatilin uzatılmasının hiçbir akla uygun açıklaması bulunamaz. Turizm sektörüne bir hareketlilik derseniz, seçmenin oy için sandığa gitmesi yerine, tatile çıkmasına teşvik anlamına gelir. Kar kış kıyamet yok ki evinden çıkması zor da tatili uzattık, diyesiniz” şeklinde konuştu.

Zafer Yıldız, öncelikle CHP seçmenine yaptığı çağrıda, her vatandaşın mutlaka oy kullanması gerektiğini söyledi. Ülkesinin geleceğini düşünen, sözde değil, eylemde “Önce Türkiye” diyen her seçmenin hangi partiye oy verirse versin, sandığa gitmesinin vatandaşlık borcu olduğunu kaydeden Başkan Yıldız, 1 Kasım’da sandıktan milletin egemenliğinin çıkması dileğinde olduklarını belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…