Home EKONOMİ DÜNYA ÇİFTÇİ KADINLAR GÜNÜ BURSA TARIM FUARI’NDA KUTLANDI

DÜNYA ÇİFTÇİ KADINLAR GÜNÜ BURSA TARIM FUARI’NDA KUTLANDI

- Guncellenme Tarihi: 16 Ekim 2015 10:59
4 min read
DÜNYA ÇİFTÇİ KADINLAR GÜNÜ BURSA TARIM FUARI’NDA KUTLANDI için yorumlar kapalı
0

7 İklim Coğrafyasına Hitap Eden Ülkemizin En Kapsamlı Fuarları BURTARIM 2015, Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 8. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI tüm hızı ile devam ediyor.

KADIN ÇİFTÇİLER (2)

Çeşitli etkinlikler ile renkli bir atmosferde devam eden Fuarlar da 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü etkinliği gerçekleşti.  Söz konusu etkinlik T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonu Bursa’da bulunan kadın çiftçiler ve kadın girişimcilerin katılımlarıyla T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standında gerçekleşti.  Sunumunu Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Yayın ve Tanıtım Hizmetleri Daire Başkanı Sürur Kır’ın yaptığı etkinliğe Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, kadın derneklerinin temsilcileri ve çok sayıda kadın çiftçi katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör üretimde kadın elinin önemi üzerinde durarak katılımcıların ve tüm çiftçi kadınların günlerini kutladı.

Bursa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik ise bu özel günde sözün kadınlarda olması gerektiğini belirtti. Kadınların tarım ve hayvancılık alanındaki katkılarının önemini belirten İl Müdürü Çelik “Tüm kadın çiftçilerimizin Dünya Çiftçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum, onları tebrik ediyorum.” dedi.

Kadın derneklerinin temsilcileri ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ve Bursa valiliğine katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Bursa’daki üreten kadın derneklerinin üyelerinin yer aldığı organizasyon, ülkemizin güçlü kadınlarını sektörün bu önemli fuarında buluşturdu.

TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…