Home EKONOMİ BURSA TİCARET BORSASI’NDAN ANUGA GIDA FUARI ÇIKARMASI

BURSA TİCARET BORSASI’NDAN ANUGA GIDA FUARI ÇIKARMASI

- Guncellenme Tarihi: 16 Ekim 2015 10:44
3 min read
BURSA TİCARET BORSASI’NDAN ANUGA GIDA FUARI ÇIKARMASI için yorumlar kapalı
0

Bursa Ticaret Borsası (BTB) tarafından organize edilen yurtdışı iş gezisi kapsamında ANUGA 2015 Gıda Fuarı’na katılmak üzere geçtiğimiz hafta Almanya`nın Duesseldorfşehrine giden 30 kişilik BTB Heyeti ziyaretlerinin ardından Bursa’ya döndü.

BURSA TİCARET BORSASI (8)

BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ında katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, BTB Üyeleri dünyanın en büyük gıda fuarına katılarak, sektörleriyle ilgili çeşitli temaslarda bulundu.

Uluslararası 7 bin katılımcı firmanın stantlarıyla göz doldurduğu ve son teknoloji makine ekipmanlar ile yeni tasarım ürünleri görme imkânı bulan Bursa Ticaret Borsası Üyeleri,  ikili iş görüşmeleri ile de meslektaşlarıyla bir araya gelerek, ticari ilişkileri geliştirmek ve yurt dışında yeni pazarlara açılabilmek adına verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Heyet,resmi ziyaretler kapsamında Türkiye’nin Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin`imakamında ziyaret ederek,Köln ve Köln’de yaşayan Türklerin ekonomiye katkıları, yeni yatırım fırsatları ile Köln Ekonomisi hakkında çeşitli bilgileredindi.

İş gezisi kapsamında Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ile de bir araya gelen BTB Heyeti, Bursa ve Almanya’daki firmalar arasında işbirliğini geliştirmek, ihracatı arttırmak ve yeni niş pazarlar oluşturabilmek adına detaylı görüşmelerde bulundu.

Resmi ziyaretler ve fuar hakkındaki görüşlerini açıklayan BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı,“BTB olarak üyelerimizle birlikte ilk yurtdışı etkinliğimize imza atmış bulunuyoruz.Oldukça başarılı ve verimli bir fuar ziyareti oldu. Katılan tüm üyelerimize ciddi fayda sağlayacağını düşünüyorum. BTB olarak bundan sonraki süreçte, gıda, tarım ve hayvancılık üzerine gerçekleştirilecek olan uluslararası fuarlara,daha sık organizasyon yaparak üyelerimize daha fazla katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…