Home GÜNCEL BTÜ İLE BURGEV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

BTÜ İLE BURGEV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

- Guncellenme Tarihi: 10 Ekim 2015 11:06
4 min read
BTÜ İLE BURGEV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI için yorumlar kapalı
0

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile Bursa Gençlik ve Eğitim Vakfı (BURGEV) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BTÜ ile BURGEV arasında eğitime destek vererek daha nitelikli öğrencilerin ilgili programları tercih etmesini sağlamak, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek ve küresel bir oyuncu olmayı hedefleyen ülkemizde bilgi, beceri ve donanım sahibi mesleki ve teknik elemanların yetiştirilmesine katkıda bulunmak, her iki kurumun da faaliyet alanlarındaki konularda eğitim ve uygulama programlarının gerçekleştirilmesi amacıyla işbirliği başlatıldı.

BTÜ Rektörlüğünde gerçekleştirilen ve karşılıklı yazılı mutabakat ile kaleme alınan işbirliği protokolünü BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ile BURGEV Başkanı Osman Yıldız imzaladı.

İmza töreni ardından konuşan Rektör Karademir, “BURGEV’in katkıları ve desteğiyle hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” dedi. BURGEV Başkanı Yıldız da, “BTÜ’ye güvenimiz tamdır. Daha yakın çalışmak istiyoruz” diye konuştu.2 (3) (1)

BTÜ ile BURGEV arasında imzalanan iş birliği protokolü şunları kapsıyor:

BTÜ öğrencilerine Burs desteği; Türkiye’nin farklı üniversitelerinde okuyan BURGEV üyesi öğrencilerin BTÜ’nün düzenlediği eğitim, kurs ve sertifikasyon programları ile bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere BTÜ’nün de uygun görmesi halinde katılabilmeleri; BTÜ öğrencilerinin BURGEV’e başvurarak Vakıf Mütevelli Heyet Üyelerinin işyerlerinde staj ve mesleki deneyim imkânı sağlanması; Bilimsel araştırmalar ile projelerin desteklenmesi; BURGEV ile BTÜ öğrenci topluluklarının ortaklaşa projeler ve etkinlikler düzenleyebilmesi; BURGEV Mütevelli Heyet Üyelerinin BTÜ tarafından düzenlenen ve öğrencilere yönelik gerçekleştirilebilecek mesleki bilgilendirme toplantılarına katılması.

BTÜ ile BURGEV arasında eğitime destek amacıyla gerçekleştirilen protokolün imza töreninde BTÜ Rektör Yardımcısı Mehmet Çopur, BTÜ Genel Sekreter Prof. Dr. Sami İmamoğlu, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Okt. Murat Bayrak, BURGEV Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Niyazi Kasap ile Ramazan Bayduz ve BURGEV Başkan Danışmanı Halit Şefikoğlu’nun yanı sıra BURGEV Müdürü Yusuf Başol da hazır bulundular.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…