Home GÜNCEL Nilüfer’de Neşet Ertaş’a sevgi seli

Nilüfer’de Neşet Ertaş’a sevgi seli

- Guncellenme Tarihi: 1 Ekim 2015 15:30
2 min read
Nilüfer’de Neşet Ertaş’a sevgi seli için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte  usta sanatçı Neşet Ertaş, Nida Ateş ve konuğu Erol Parlak’ın seslendirdiği türkülerle anıldı. Bursalı türkü severler geceye büyük ilgi gösterirken, usta sanatçının eserlerine hep bir ağızdan eşlik etti.

er

Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği’nin büyük ustası Neşet Ertaş’ı ölümünün  üçüncü yılında da unutmadı.  Büyük usta Nilüfer Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Bursa’nın sevilen seslerinden Nida Ateş’in düzenlediği ‘Telden dilden gönülden’ programında türküleriyle anıldı. Programın konuğu Prof. Dr. Erol Parlak oldu. BAOB Akademik Odalar Yerleşkesi Oditoryumu’nda gerçekleşen gecede Parlak ve Ateş, ‘Bozkırın Tezenesi’ni eserleriyle yad etti. Büyük ustanın anıları ve yaşamından kesintilerin de sunulduğu geceye Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Salonun hınca hınç dolduğu gecede izleyenler seslendirilen eserlere hep birlikte eşlik etti.


e1

Gecenin sonunda Parlak ve Ateş büyük alkış alırken, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Işık ile Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Erdem de ikiliye çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Deniz Dalgıç’tan Oy Kullanma Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, 31 Mart yerel se…