Home GÜNCEL MHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÜCRETSİZ MESLEKİ EĞİTİM ATAĞI

MHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÜCRETSİZ MESLEKİ EĞİTİM ATAĞI

- Guncellenme Tarihi: 17 Eylül 2015 13:31
8 min read
MHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÜCRETSİZ MESLEKİ EĞİTİM ATAĞI için yorumlar kapalı
0

Meslek edinmek isteyen, rekabetçi istihdam alanında bir adım daha önde başlamak isteyen lisans mezunu tüm gençlere, MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı kucak açıyor. İş sosyal güvenlik ve İnsan kaynakları uzmanı Dr. Mehmet Bayraktar Ay ile protokol imzalayan MHP yıldırım ilçe başkanlığı 06.10.2015 Salı gününe kadar lisans mezunu gençleri ön kayıt için ilçe teşkilatına bekliyor.

Personel Yönetimi Eğitim Programının Hedefi:

Rekabetçi ve büyük işletmelerin hepsi kendilerini bu konuma getiren gücün, insana yaptıkları yatırım olduğunu söylemektedirler. Nitelikli iş gücüne sahip olmak rekabette üstün olma çabasının ön koşuludur. Bu koşul ve gerekçeler günümüz işletmelerinde insan kaynakları yönetimi ve yöneticilerini vazgeçilmez yapar. İnsan kaynakları yönetiminin temel amacı mutlu, verimli ve olumlu düşünen çalışanlar yaratmaktadır. İnsan Kaynakları Uzmanlığının her sektörün ihtiyacı olması, önemini daha da arttırmaktadır.

İnsan Kaynakları, firmaların en önemli departmanlarından biri haline geliyor ve bu departmanın kalite seviyesi bir firmanın geleceği hakkında artık doğrudan etkin rol oynuyor.

Bu uzmanlık programımızda İnsan Kaynakları’na ilişkin tüm süreçlerin bilgi temeli ve mantığı uygulamalı olarak anlatılıp atölye çalışmalarıyla uygulamalar yapılarak katılımcıların insan kaynaklarının tüm süreçlerine hakim olarak çalıştıkları işlerin gerekliliklerini rahatlıkla yapabilecek seviyeye gelmeleri sağlanmaktadır.

İnsan Kaynakları ve Personel Yönetimi Eğitimi Genel Özellikleri:

İnsan Kaynakları yönetimi yoğun çekişme ortamının hüküm sürdüğü günümüz piyasa şartlarında firmaların sürdürülebilir karlılık ve büyüme anlamında başarılı olabilmeleri için en gerekli birim haline gelmiştir.

Piyasadaki gelişmeler sonunda departman için gerekli insan kaynakları uzmanları ve nitelikli personelin yetiştirilebilmesi amacıyla İnsan Kaynakları eğitimi oldukça önem kazanmış, İnsan Kaynakları profesyonelleri ve profesyonel adayları için olmazsa olmaz bir şart halini almıştır.

İnsan Kaynakları Uzmanlığı, personelin işe alımı ile başlayan; oryantasyon, planlama, sosyal güvenlik uygulamaları, eğitim, performans değerleme, ücretlendirme ve kariyer yönetimi ile devam eden oldukça kapsamlı bir pozisyon olduğundan İnsan Kaynakları departmanı çalışanları alanında uzman profesyoneller olmak ve her gün kendilerini geliştirmek zorundadırlar.

İnsan Kaynakları ve Personel Yönetimi Eğitimine Kimler Katılabilir:

 

  • İnsan kaynakları yöneticileri, insan kaynakları çalışanları, • Personel Müdürleri ve Personel İşleri görevlileri, • Sektör değişikliği isteyen tüm çalışanlar, • İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen lisans mezunu tüm öğrenci ve yeni mezunlar, iş arayanlar, ararken farklı olmak isteyenler.

İnsan Kaynakları ve Personel Yönetimi Eğitim Programı Genel İçeriği:

 

  • İnsan Kaynakları Yönetimi
  • İnsan Kaynaklarının Fonksiyonları
  • İşe Alım, Seçme ve Yerleştirme Süreci
  • Bordrolama ve Personel Özlük İşlemleri • İnsan Kaynaklarında Performans Yönetimi • İş Değerleme ve Ücret Yönetim Sistemi • Çalışan Memnuniyeti Sistemi • İnsan Kaynaklarının Eğitim ve Geliştirilmesi • Kariyer Yönetim Sistemi • Atölye Çalışmaları

İnsan Kaynakları ve Personel Yönetimi Eğitim Süresi:

  • Toplam 60 saat

 

MHP Yıldırım ilçe başkanı Erkan Subaşı, lisans mezunu gençlere istihdam garantili eğitim programı protokolünü  imzaladıktan sonra, İlçemizde ikamet eden, lisans mezunu kardeşlerimize istihdam noktasında destek olabilmek için bu protokole imza attık. İlçe başkanlığım döneminde şahsımı ve teşkilatımı en çok mutlu eden ve heyecanlandıran imza bu imzadır. Genç kardeşlerimizi teşkilat olarak önemsiyoruz ve işsizlik girdabından çıkmaları için karınca kararınca gayret gösteriyoruz.  Son zamanlarda üniversite mezunu kardeşlerimizden iş arama noktasında ilçe teşkilatımıza destek için fazlası ile talep geliyor.Elimizden geldiği kadar bu talepleri karşılamaya gayret ediyoruz. Memleketimizin en büyük sorununun işsizlik olduğunu , rekabetçi ortamda iş kapılarının açılabilmesi için eğitimin şart olduğunu söyleyen Erkan subaşı, ücretsiz eğitim ve eğitim sonunda da istihdam garantisi sunacak olan bu  program için 06.10.2015 tarihine kadar lisans mezunu gençlerimizi ilçe teşkilatımıza bekliyoruz dedi. Desteklerinden dolayı Dr. Mehmet Bayraktar Ay beye de teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…