Home GÜNCEL YILDIRIM KARDEŞLERDEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

YILDIRIM KARDEŞLERDEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

- Guncellenme Tarihi: 2 Eylül 2015 14:09
2 min read
YILDIRIM KARDEŞLERDEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK için yorumlar kapalı
0

Gemlik GTSO Gazi İlkokulu 3-4- ve 5. Sınıf öğrencileri Saliha Reyhan Yıldırım, Şenol Yıldırım ve Hasan Yıldırım isimli kardeşlerden Mavi Kapak Toplama Kampanyasına büyük destek geldi. Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün başlattığı “Doğanın Pili Bitmesin” konulu Atık Pil Toplama Kampanyasının yanı sıra, Sosyal Projeler Kapsamında yürüttüğü Mavi Kapak Toplama Kampanyası okulların yanı sıra bireysel anlamda da yoğun destek görüyor. Gemlik GTSO İlkokulu Öğrencilerinin yaz aylarında topladığı 2 binin üzerindeki Mavi Kapak Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk tarafından alındı.

Çevreye duyarlı Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında yapılan yatırım ve hizmetlerin devam edeceğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, Geri Dönüşüm, Atık Pil, Atık Yağ ve Mavi Kapak kampanyalarının bunlara örnek teşkil ettiğini açıkladı. Yıldırım kardeşler ve ailesine Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın teşekkürlerini sunan Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, öğrencilere oyuncak ve kitap hediye etti.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın direktifleri ile başlayan projelerin yakın takipçisi olduklarını vurgulayan Ahmet Dedetürk, önemli aşamalar kaydedilen kampanyaların birçok belediyeye de örnek olduğunu ifade ederek, 2015-2016 eğitim ve öğretim sezonunda Milli Eğitim ve Okullar ile işbirliği neticesinde doğaya duyarlı sosyal belediyecilik aktivitelerinin artarak süreceğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …