Home GÜNCEL Esnaf şehidine sahip çıkıyor

Esnaf şehidine sahip çıkıyor

- Guncellenme Tarihi: 20 Ağustos 2015 14:01
2 min read
Esnaf şehidine sahip çıkıyor için yorumlar kapalı
0

Siirt’te 8 askerin şehit düşmesine Bursa esnafı da tepkisiz kalmadı. Tarihi Kapalı Çarşı Türk bayraklarıyla donatılırken, esnaf kepenk kapatıp ikindi vakti şehidin cenaze törenine katılacak

Siirt’teki ateş Bursa’ya da düştü. PKK’nın hain saldırısında şehit düşen Bursalı Jandarma Çavuş Bahadır Aydın’ın haberi Bursa’ya gelince Kapalıçarşı esnafı da tepkisiz kalmadı. Dükkanlarının önünü Türk Bayraklarıyla donatan esnaf, çarşıları kırmızı-beyaza bürüdü. Esnaf ikindi vakti işyerlerini kapatıp şehit için Ulucami’de düzenlenecek törene katılacak.

Kapalı Çarşı esnafından Gökhan Durgut, şehit olaylarına söyleyecek söz bulmakta zorlanırken, “Ülkemizde son zamanlarda yaşanan terör ve şiddet olaylarının en kısa sürede sona ermesini diliyoruz. Artık kelimelerin tükendiği noktadayız. Her gün şehit haberleri duymak istemiyoruz. Huzurun bir an önce tekrar sağlanmasını istiyoruz. Dünkü 8 şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Tepkimizi dile getirmek için çarşımızda bayraklarımızı astık. Bu gün ikindi vaktindeki cenaze namazından önce dükkanlarımızı komple kapatacağız. Bu şekilde de tepkimizi göstermek istiyoruz. Siyasilerin en kısa sürede bu durumun düzelmesi için ne yapmaları gerekiyorsa, onu yapmalarını istiyoruz. Artık söyleyecek bir şey bulamıyoruz. İnşallah son olur diyoruz.” diye konuştu.

Kaynak.Olay.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…