Home GÜNCEL TÜMSİAD’dan yeni üyelere ziyaret

TÜMSİAD’dan yeni üyelere ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2015 13:55
4 min read
TÜMSİAD’dan yeni üyelere ziyaret için yorumlar kapalı
0

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, üye ağını genişletmeyi sürdürüyor. Son olarak New Moon Butik, Butik Hürmüz, STS Teknik Otomasyon, Çelebi Enerji, Remax Ulu TÜMSİAD ailesine katıldı. Bu kapsamda yeni üyelere ziyaretler gerçekleştiren TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Arslan ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, Karacakaya Su, Yurdakul İletişim A.Ş, ve Damasko Tekstil’e işyerlerinde üyelik belgesi takdim etti.

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Arslan, TÜMSİAD’a yoğun bir ilginin olduğunu kaydetti. Bu ilgiye sebep olarak, ‘TÜMSİAD’ın bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve kararlı duruşunu’ gösteren Başkan Arslan, “Doğru yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu anlamda üyelerimizi onore ederek derneğimizi birebir temasla anlatıyoruz. Üye alımlarını ve bu ziyaretleri sürdüreceğiz. STK’ların gerçek görevlerinin ne olduğunu TÜMSİAD gerçekleştirdiği icraatlarla gösteriyor. TÜMSİAD’ın karnesi ‘Pekiyi’yle dolu” dedi.

500 ÜYE HEDEFİ

TÜMSİAD’ın ülke sorunlarına çare olmak ve hizmetin kalitesini artırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüğünü kaydeden Başkan Arslan, şöyle konuştu:  “Şu anda TÜMSİAD’a üye talebi artmış durumda. Firmalarımız üye olabilmek için bize kendileri ulaşıyor.  Üye alımı konusunda seçici davranıyoruz. Firmaların vizyonlarına ve TÜMSİAD’ın genel kuruluş mantalitesine uygun olacak üyelerin aramızda olmasını istiyoruz. Bizim hedeflerimiz var. Yıl sonuna kadar üye sayımızı 500’e çıkaracağız. Bu gerçekçi bir hedef.”

ARSLAN’DAN TÜMEXPO’YA DAVET

22-25 Ekim tarihlerinde TÜMSİAD öncülüğünde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ve açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı TÜMEXPO fuarına üyeleri davet ettiklerini aktaran Başkan Arslan, “TÜM-EXPO 3 genç bir fuar olmasına rağmen uluslararası bir niteliğe sahip. TÜM-EXPO 3’e Bursalı firmaların ilgisinden memnunuz. Bu fuarla ilgili görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız var. Onlar hem tanıtım yapıyorlar hem de sipariş alıyorlar. Tanıtım eksikliklerini gidermek için birebir görüşmelerle fuarın avantajlarını anlatıyoruz. Bu fuar, ileriki yıllarda daha da gelişecek, çok daha geniş bir çerçevede icra edilecek.  İhracat potansiyeli olup da fuara girmek istemeyen firma olmaz. TÜM-EXPO 3’ün yararlı bir fuar olduğu konusunda herkes hem fikir. Bunu ziyaretlerimizde görüyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…