Home GÜNCEL Osmangazi Belediyespor transfere doymuyor

Osmangazi Belediyespor transfere doymuyor

- Guncellenme Tarihi: 14 Ağustos 2015 13:53
2 min read
Osmangazi Belediyespor transfere doymuyor için yorumlar kapalı
0

Bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde adından söz ettiren bir takım oluşturmak isteyen Osmangazi Belediyespor Kulübü, Sırp oyuncu Maria Obucina’yı kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı performansın ardından bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Osmangazi Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde milli oyuncu Seda Yörükler ve Karadağlı Sandra Nikcevic ile kadrosunu güçlendiren Osmangazi Belediyespor, son olarak orta oyun kurucu mevkiinde oynayan Sırp oyuncu Maria Obucina’yı renklerine bağladı. 25 yaşında 1.84 boyunda olan oyuncu düzenlenen törenle kendisini 1 yıllığına Osmangazi Belediyespor’lu yapan sözleşmeyi imzalandı.

Osmangazi Belediyespor forması giyecek olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Marina Obucina, “Osmangazi Belediyespor’a transfer olarak kariyerime yeni bir sayfa açtım. Burada hem takım hem de bireysel olarak çok güzel başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum. Osmangazi Belediyespor hedefleri olan bir kulüp. Bende takımımın bu hedeflere ulaşması için mücadele edeceğim” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da “21. Yüzyılda Öğretmen Olmak” Konulu Panel Gerçekleştirildi

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleşti…