Home GÜNCEL Osmangazi Belediyespor’a Karadağlı oyun kurucu

Osmangazi Belediyespor’a Karadağlı oyun kurucu

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2015 13:25
3 min read
Osmangazi Belediyespor’a Karadağlı oyun kurucu için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Karadağlı orta oyun kurucu Sandra Nikcevic’i transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

Bu sezon Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Osmangazi Belediyespor Kulübü, transferde hız kesmiyor. Süper Lig’de mücadele edecek güçlü bir kadro kurmak için yerli ve yabancı oyuncu takviyeleri yapan Osmangazi Belediyespor, son olarak 31 yaşında ve 1.92 boyundaki Sırp orta oyun kurucu Sandıra Nikcevic’i renklerine kattı. Karadağ milli takımı ile olimpiyat ve dünya şampiyonalarında da mücadele eden Nikcevic, Osmangazi Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkan Vekili İsmail Selimoğlu, “Bu sezon yeni yükseldiğimiz Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde başarılı bir sezon geçirerek ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bunun için de takımızın ihtiyaç duyduğu noktalara transferler yapıyoruz. Yeni transferimiz Sandra Nikcevic’in de takıma önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Nikcevic, Karadağ milli takımı ile olimpiyat ve dünya şampiyonalarında da mücadele etti. Oldukça tecrübeli bir oyuncu. Kendisi ile resmi sözleşme imzaladık. Bu sezon Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün başarısı için mücadele edecek. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Sandra Nikcevic de Osmangazi Belediyespor Kulübü’ne geldiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Osmangazi Belediyespor Kulübü, Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne yeni yükseldi. Hedefleri olan bir takım. Bende bu takımın hedeflerine ulaşması için elimden geleni yapacağım. Takım ağırlıklı olarak genç oyunculardan oluşuyor. Genç oyuncuların enerjisi ve benim gibi tecrübeli oyuncuların deneyimleriyle bu sezon Süper Lig’de önemli işler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …